Nu știam că peruanii vânează delfini, știam că japonezii o fac. Dar, indiferent cât de barbară mi se pare practica, probabil că fiecare națiune are câte un obicei barbar (coridele, vânătoarea de foci, ignatul, etc.) iar, în ce-i privește pe japonezi, aș semna o petiție împotriva lor doar dacă aș putea semna și o petiție privind transformarea tuturor celorlalți locuitori ai lumii în japonezi, prin alchimie genetică…
La fel cum EU nu vrea să ne mai lase să mâncăm mititei și pomana porcului, și nouă nu ne convine, cred că nici eu nu ar trebui să ne băgăm peste obiceiurile altora.
Toată populația Chinei ar semna cu patos pentru interzicerea brânzeturilor pe restul planetei. În China ideea că cineva ar mânca secreție alterată de glandă de vacă sau oaie este repugnantă. Tot în aceiași Chină se mânâncă greieri prăjiți. Nu facem o petiție să apărăm săracii greieri ?
Nu facem o petiție ca toată lumea de pe planetă să mânânce numai mâncare standardizată de la McDonalds ?
cauta pe net si o sa vezi ca in ciuda faptului ca sunt considerati inteligenti, sunt niste fiinte rele. Ranesc alte animale doar pentru placerea personala. Sa-i manance pe toti!
Păi ei cum să mai obțină bani buni pe listele de nume, email-uri și preferințe (ce petiții ai votat și ce petiții ai văzut dar nu ai votat) pe care o să le vândă la spammeri dacă tu nu confirmi că datele alea sunt bune.
Asta care doar îți cer cont la ele sunt bune - le dai o adresă de email temporară și ai scăpat - mai rele sunt alea care îți cer access la contul tău de Feisbuc ca să vadă și ce prieteni ai și ce ai scris pe acolo. Eventual să posteze și ei în numele tău ceva reclame.