Weather Widget
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

Salutare si La Multi Ani tuturor,
Am si eu o problema cu weather widget: de fiecare data cand apas butonul de dashboard, iconitele de weather sunt in alte pozitii, desi eu le aranjez intr-un fel anume.
Aveti idee cum sa rezolv acest bug?

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Eu nu prea am inteles, ce iconite are widgetul de vreme?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

Poate nu m-am exprimat corect. Widget-ul de vreme se afla mereu in alta pozitie. Am mai multe widget-uri de vreme (diferite orase) si le-am aranjat intr-un anumit fel. De fiecare data cand verific dashboard-ul, ele sunt mutate aleator, nu stau fixe in pozitia pe care le-am pus, uneori se “urca” peste widget-ul de calendar.

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

acum e clar, restart / curatat permisiuni / restart ar fi primele lucruri pe care poti sa le faci

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, The Cranes
Macuser din: 20.03.08

Salut!

Poziția widget-ului Weather se modifică deoarece norii, ceața, ploaia, etc. sunt niște layere de dimensiuni diferite aplicate peste widget, care are o dimensiune fixă. Și la mine se întâmplă la fel și am rezolvat asezând widget-urile la distanțe mai mari unul de altul, având astfel loc să se “desfășoare” în voie.

O zi bună,
Costi.

Semnătură 

Bugs burner…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Eventual, sterge fisierul “com.apple.dashboard.client.plist” din /Users/Tu/Library/Preferences si apoi restart. Dupa care aranjeaza widget-urile la loc. Dashboard-ul va fi nou, ca la un sistem proaspat instalat.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Costi M. - 04 Ianuarie 2014 12:09 PM

Salut!

Poziția widget-ului Weather se modifică deoarece norii, ceața, ploaia, etc. sunt niște layere de dimensiuni diferite aplicate peste widget, care are o dimensiune fixă. Și la mine se întâmplă la fel și am rezolvat asezând widget-urile la distanțe mai mari unul de altul, având astfel loc să se “desfășoare” în voie.

O zi bună,
Costi.

Te inseli, la mine raman in pozitia in care le-am pus, cu tot cu norii iesiti din fereastra

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Si la mine se intampla la fel, am 3 widget-uri pentru locatii diferite, dar dupa ce le-am rearanjat de catvea ori si le-am tot gasit anapoda m-am lasat pagubas smile

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells