2 din 2
2
Blocare la boot
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu mai țipa la noi, că poate te aude Adminul cum ceri soft piratat.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.01.14

Mersi ca ma “pui la punct” in loc sa ma ajuti.Ce era asa greu sa imi faci si mie o clona…Eu nu am alt mac.
In fine, am pierdut 2 zile cu intrebari si raspunsuri stupide/inutile pe diferite forumuri ca sa mi se ofere solutii gen descarca de pe torrent si scrie cu pc-ul(win).Dar citeste si tu pe diferite forumuri ca nici unul scris cu alt sisitem decat mac nu merge.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Sper sa nu mi-o fur pentru asta, dar cum pastele mamii lui am reusit sa imi pastrez eu in colectie toate versiunile de osx scrise cu pc? Sunt eu mai special cu nevoi speciale? Oamenii de aici au incercat sa te ajute in limita bunului simt. Nimeni nu iti va da mura in gura cum sa piratezi ceva. Daca nu reusesti nimic, poate cineva de la tine din zona te va ajuta cu discul lui. Dar tine cont ca toti avem job-uri, familii, responsabilitati. Nu cred ca este vreunul din noi internautist de profesie si nu face altceva decat sa stea la dispozitia novicilor care apar pe forumuri tipand de mama focului. No offence, dar facand ca trenul, nu cred ca iti vei face prieteni pe aici. Daca erai mai aproape de mine, te ajutam cu cea mai mare placere sa iti repui portabilul pe linia de plutire, insa din pacate nu pot sa sar in masina cand vreau si sa vin in capitala.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.01.14

Gata.Nu va mai “deranjati” ca v-ati deranjat prea tare dandu-va “fecioare virgine” .Am preferat sa platesc si am acum si 10.4 si 10.5 .

Problema la mine este ca nu citeste nici unul din ele.Insa pe alt mac merg(buteaza).Sper sa reusesc sa-l fac.Multumesc celor care m-au ajutat.Si comunitatea Linux este mai de ajutor.Desi sunt si mai acri decat voi.
Ramaneti voi cu forumul format din x membri care se uita plictisiti cum un fraier cere ajutor si 3 care-i raspund certandu-l ca (cica)pirateaza.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

aaa, ai preferat să plătești?
mare mister cum ți-ai dat seama singur că ești fraier…
mai bine stăteai 7 ani pe acasă!

2 din 2
2