buna ziua! am o problema, am instalat gta iv pe mac os x 10.8 si imi cere sa instalez ultimul tip de drivere pentru placa video intel iris pro 5200 [1024MB] . Cum pot sa fac update la driverele video am incercat in toate felurile? Sau macar cum pot sa rezolv aceasta eroare de la gta iv. Multumesc
Ba da, ai posibilitatea sa pui alte drivere cu nitica munca, insa cele date cu sistemul de operare, sunt bine facute si nu recomand schimbarea lor. Si nu se numeste firmware video. Firmware e ceva, driver alta. OP, poti da un screenshot cu eroarea respectiva? De unde este luat jocul? Daca e portat, cu ce wrapper e portat? Si inca o chestie. Cu intel ca cip grafic, nu iti recomand sa iti bati capul la joace prea rau. Mai ales ca gta 4 papa sistemul pe paine. Te inteleg ca daca nu ai altceva, asta e, dar… Baietii astia fac procesoare bune, nu cipuri grafice de gaming. Anyway, da un screen cu eroarea. Si da si configuratia pe care il rulezi jocul.
Am IMAC 21,5” procesor intel quad-core i5 2.7 GHz 8 GB RAM placa video Intel Iris Pro 1GB. Jocul e luat de pe torent si cand il deschid imi apare introducerea cu rokstar games si dupa imi iese imediat din joc si imi spune ca trebuie sa updatez directx / driverele video. Eu mam uitat pe youtube si am vazut ca la mai multu utilizatori de imac ruleaza fara probleme acest jos cu acelasi calculator ca si mine. Am cautat si pe youtube raspunsuri dar nu am gasit nimic. Am OS X 10.8.5. Si daca sistemul de operare instaleaza tot si e mai bine sa nu umblu inseamna ca UPDATE-UL cu MAVERICKS ar instala si driver nou? Am incercat sa instalez mai multe aplicatii si imi cere sa am instalat MAVERIKS. Ce imi recomandati?
Dupa cum bine ti-ai dat seama sper, aici nu umbla lumea cu piraterii. Lasand asta de-o parte, jocul de il ai, este facut cu un wrapper. Adica aplicatia in sine, este executabilul de windblows, cu crack, totul imbracat in asa fel incat osx sa creada ca e aplicatie pentru el. Nu cred ca te va ajuta update-ul la Mavericks decat daca portarea s-a facut sub Mavericks. Ceea ce incerci sa faci oricum nu are legatura cu driverele sistemului, ci cu wrapper-ul aplicatiei.