CUMPAR PHOTOSHOP 7 PT. MAC
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.01.06

Caut PHOTOSHOP 7 pt. mac OS X. Numai cu licenta.

[ Modificat: 26 Februarie 2007 05:52 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Licenta e valabila numai impreuna cu factura.
Ca sa iti vinda cineva software,
are nevoie de autorizatie de la ORDA.
O persoana juridica care are deja acel Photoshop 7,
nu are dreptul sa ti-l vinda.
Poti cumpara de la dealerii autorizati, Adobe Photoshop 9,  CS2.
. .
. .

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

De fiecare data aceeasi problema. Daca vreau sfaturi nu le cer la rubrica cumparari. Cand am spus numai cu licenta m-am referit la faptul ca cd-ul trebuie sa fie original, cu codul de bare si cheia de instalare pentru a putea fi inregistrat la Adobe. Licenta este de la Adobe si nu de la dealer. Factura fiscala nu are nicio legatura cu licenta. Si da, se pot inregistra si produse cumparate second-hand. Acum este destul de clar pentru tine? Va rog nu mai postati decat daca aveti softul respectiv de vanzare, in conditiile cerute.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.10.05
pcd109 - 12 Februarie 2007 11:44 AM

De fiecare data aceeasi problema. Daca vreau sfaturi nu le cer la rubrica cumparari. Cand am spus numai cu licenta m-am referit la faptul ca cd-ul trebuie sa fie original, cu codul de bare si cheia de instalare pentru a putea fi inregistrat la Adobe. Licenta este de la Adobe si nu de la dealer. Factura fiscala nu are nicio legatura cu licenta. Si da, se pot inregistra si produse cumparate second-hand. Acum este destul de clar pentru tine? Va rog nu mai postati decat daca aveti softul respectiv de vanzare, in conditiile cerute.

sau iti lua doar 10 secunde sa spui “multumesc, deja m-am gandit la aceste detalii”

cu respect, Tudor Deleanu

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 11.10.06

Pentru nihilsineMac

Extract din Contractul de licenta de la Adobe. Varianta integrala se gasestese in Applications/Adobe Creative Suite 2/Legal/ro_RO/liciense.html
mentionez ca acest contract nu are legatura cu o singura aplicatie adobe, ci este acelasi pentru oricare aplicatie

4.4 Dreptul de transfer. Nu aveţi dreptul să închiriaţi, concesionaţi, să daţi în sublicenţă, să cedaţi sau să transferaţi drepturile asupra Software-ului, sau să autorizaţi copierea oricărui segment al Software-ului sau Software-ul integral pe Computerul unui alt utilizator, fie el utilizator individual sau persoană juridică, cu excepţia cazurilor permise prin prezentul. Aveţi, totuşi, dreptul de a vă transfera integral toate drepturile de Utilizare a Software-ului unei alte persoane fizice sau juridice, cu condiţia să: (a) transferaţi, de asemenea, (i) prezentul Contract, (ii) numărul (numerele) de serie ale Software-ului şi toate celelalte componente de Software sau hardware ambalate sau pre-instalate cu Software-ul, incluzând toate copiile, îmbunătăţirile, actualizările şi versiunile prealabile şi (iii) toate copiile de font software, convertite în alt format, respectivei persoane juridice sau respectivului utilizator individual pre-instalate cu Software-ul, către alte persoane fizice sau juridice; (b) nu reţineţi versiuni îmbunătăţite, actualizate sau copii, inclusiv copii de rezervă şi copii stocate într-un Computer; şi (c) partea destinatară să accepte termenii şi condiţiile prezentului Contract şi orice alţi termeni şi condiţii în care aţi achiziţionat o licenţă asupra Software-ului. Fără a contrazice cele de mai sus, nu aveţi voie să transferaţi informaţii, variante pre-lansare sau copii care nu sunt de vânzare ale Software-ului. Anterior transferului Adobe poate solicita ca Dvs. şi partea destinatară să confirmaţi în scris respectarea prezentului contract, să furnizaţi informaţii către Adobe cu referire la Dvs. şi să înregistraţi utilizatorii finali ai Software-ului. Alocaţi transferului un interval de 4-6 săptămâni. Pentru informaţii suplimentare vizitaţi http://www.adobeceea.com/support sau contactaţi Departamentul Adobe de Relaţii cu Clienţii.

punct.

[ Modificat: 12 Februarie 2007 01:01 PM de thesound ]
 Semnătură 

{……}

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

smile @ thesound - iti doresc succes, atunci cind o sa ai nevoie…

@pcd109 - un soft inregistrat deja la adobe, nu poate fi re-inregistrat

pace voua!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Cu tot respectul pentru toata lumea. Nu am inceput o dezbatere pe tema licentelor si a modului de transfer. Si nu am de ce sa-i multumesc lui nihil. Pur si simplu speria un eventual vanzator cu postul acela total nefondat, si comenta of topic de parca i-as fi cerut parerea. Nu inteleg de ce imi recomanda mie dealeri autorizati cand eu caut software second hand. Nu-mi doresc decat sa cumpar nenorocitul ala de soft si nu sa intru in dezbateri inutile. Pentru orice probleme de acest tip exista o rubrica in cadrul forumului unde putem discuta civilizat si la obiect. Multumesc si sper ca nu mai sunt probleme cu acest topic. Nu de alta dar poate reusesc totusi sa cumpar programul cautat.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Da dacu asa este, dar se poate transfera inregistrarea. Eu stiu cel putin doua cazuri. Si in plus eu vorbeam de licenta nu de inregistrare, care a aparut doar in CS. Multumesc pt. info oricum. Asta a fost ultimul comentariu la care am raspuns.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
pcd109 - 12 Februarie 2007 11:44 AM

Cand am spus numai cu licenta m-am referit la faptul ca cd-ul trebuie sa fie original, cu codul de bare si cheia de instalare pentru a putea fi inregistrat la Adobe.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

creca am eu niste licente de adobe (indesign, photoshop, type manager, acrobat, illustrator) care nu le mai folosesc sunt variantele dinainte de CS… le-am gasit azi dimineata prin casa cand cautam altceva… daca te mai intereseaza vrb pe PM…

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie

Gata s-a gasit. Postul este inchis. Multumesc.