TextEdit-ul a luat-o razna?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.03.06

Salutare! Ma numar printre cei care folosesc TextEdit la greu ori de cate ori am cate o mica chestie de notat.  Scriu repede, salvez pe desktop…imi vad de treaba si revin apoi peste notitele respective atunci cand timpul imi permite. Toate bune si frumoase pana acum cateva saptamani de cand parca TextEdit-ul meu a luat-o razna: nu mai vad corect notitele scrise in TextEdit(adica se deschid ferestrele, dar nici urma de text inteligibil, sunt porcisori la greu si-atat)
Nu-mi aduc aminte sa fi umblat prin Preferences inainte de faza asta…si oricum mi-am tot bagat nasul pe-acolo peste tot si n-am reusit sa rezolv nimic.
Exista totusi un mic remediu, imediat ce deschid fereastra de text respectiva de la Format dau Make Rich Text si lucrurile se rezolva insa nu total…adica reusesc sa vad textul initial, dar si o groaza de headere si coordonate inaintea textului si nu numai.
Ca sa va dati seama am atasat mai jos un exemplu de Inainte de Make Rich Text…si efectul dupa Make Rich Text.
Poate ma luminati si e ceva aiurea la setari, am atasat si-o poza cu Preferintele mele la Text Edit.
Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ia Tiger Cache Cleaner (shareware) sau FontexplorerX (gratis) si da-i Clean Font Caches.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Am incercat cu Clean Font Caches…nu i-a venit de hac.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sterge fila com.apple.texedit.plist

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Gata! Merci mult, asta era fir-ar sa fie!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

dar ca fapt divers, nu cred ca esti deloc eficient cu textedit. vezi macar stikies, sau edgies

Semnătură 

Mcintoshing…

‹‹ Help FAXstf!      :: LICENTE :: ››