Salut!
Am reusit (nu ca m-am chinuit tare) sa sterg tot discul de pe un rMBP late 2013. Recovery mode -> disk utility -> erase.
Boon, problema e ca acum nu mai pot reinstala mac os pe el. S-a sters si recovery partition odata cu operatia de sus.
1. Internet recovery nu functioneaza: booteaza in internet recovery, imi vede reteaua, ii pun parola, insa imi ramane “blocat” pe globul pamantesc care se invarte si pe reteaua selectata (se pare ca ia parola cu succes).
De aici nu mai face nimic, iar pe net am vazut ca de fapt trebuie sa arate cum downloadeaza o imagine.
Tot pe net spunea cineva ca din cauza ca e “partition table” busit, nici internet recovery nu mai poate functiona.
2. Am incercat cu recovery disk usb (aplicatia data jos de aici: http://support.apple.com/kb/DL1433), insa cand booteaza de pe USB imi apare semnul cu zero barat si nimic altceva.
3. Am reusit sa bootez de pe un USB cu gparted, am creat o noua partition table pt macos, dar tot nimic.
4. Install USB cu mac os de pe app store nu merge. Am inteles ca e din cauza ca rMBP late 2013 au o versiune de mac os putin diferita de restul (si de cea de pe app store) si din acest motiv ele nu sunt compatibile (am vazut ca multi asteapta “unificarea” lor).
Ce pot face sa folosesc din nou mac os pe acest laptop ? Thanx !