2 din 2
2
Ce poti face cu un Mac de 8 ani. iBook 300MHz clamshell.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI
Macuser din: 11.10.05

pittick ....mai sus a scris ca nu merge cu mplayer sub nici o forma.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

Eu am avut tot un blueberry la 366 si VLC mergea bine pe el
cu 512 RAm se vede fara nici o problema

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

poti sa detaliezi un pic functia de music server? ce anume face ea? si cum se sincronizeaza cu alte computere?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Mai mai detaliat decat e mi-e frica ca nu pot. Pot sa repet cu alte cuvinte, poate sunt mai clar.

Muzica pusa pe Bondy canta cu iTunes prin airtunes in Aiport Express care e conectat la combina audio. iTunes de pe Bondy este controlat prin iTRC de pe orice mac din casa. Teoretic, pentru a asculta muzica in casa (adaug ca in ambele camere prin multiple speakers din iTunes) nu mai tebuie sa am mp3-uri pe macul meu, sunt toate deja pe Bondy.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

OK, multumesc. ma intereseaza pentru ca am un comp fix cu boxe, si pe care vreau sa-l controlez prin wifi, de pe PB. sa vedem daca se poate.

later edit: si am reusit. iTRC e foarte dragut, dar se vede ca e inca la inceput. mi-ar fi placut sa pot sa caut in playlist fara sa ascult neaparat o melodie, sau sa pot modifica eu scurtaturile… una peste alta, o super descoperire pe care o asteptam (pacat ca nu am fost mai proactiv) de cand am instalat WiFi.

[ Modificat: 21 Februarie 2007 09:13 PM de vektor12 ]

2 din 2
2