Nu pot adauga contul gmail!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.01.14

Buna macuser-ilor! Sunt nou pe acest forum, asa ca intai de toate, permiteti-mi sa va salut! smile
De curand mi-am cumparat un macbook si va marturisesc ca nu sunt familiarizat cu OS-ul, asa ca scuzati-mi modul in care incerc sa va explic problema pe care o intampin in momentul de fata… Asadar, stiti ca exista o aplicatie numita ‘‘Mail’’ care iti ofera posibilitatea de a-ti adauga adresa de mail de pe yahoo/gmail/icloud/etc., astfel incat, atunci cand primesti un e-mail, sa primesti automat o notificare pe desktop. Bun…eu am reusit sa-mi leg de aceasta aplicatie mail-ul de pe icloud, insa mail-ul de pe gmail nu-l pot adauga sub nici o forma. V-am atsat un print ca sa vedeti ce eroare primesc. Sper sa ma puteti ajuta in rezolvarea acestei probleme.

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 11.09.11

Incearca sa faci ultimul update de OS, parca pe 10.9 era problema asta, la 10.9.1 se rezolvase.

Semnătură 

iPhone X, MacBook PRO 13-2017, Watch Seria3, AirPods.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
smartco - 13 Ianuarie 2014 09:20 PM

Incearca sa faci ultimul update de OS, parca pe 10.9 era problema asta, la 10.9.1 se rezolvase.

I-am facut update, folosesc ultima versiune…totusi nu reusesc!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Schimba parola pe pagina de gmail. Pune o parola care contine majuscule, minuscule si cifre. Apoi mai incearca. Eu am avut probleme doar cu conturile de Yahoo, care au fost acceptate de Mail, dar apoi din 10 in 10 minute imi cerea sa rescriu parola (aceiasi parola).

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

daca ai two factor authentication pe site la gmail trebuie sa generezi o parola specifica pentru app din tabul security (site gmail). iti da un sir de 12 caractere si le copiezi de mana in aplicatia de mail pe Mac

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
huk - 14 Ianuarie 2014 10:54 AM

daca ai two factor authentication pe site la gmail trebuie sa generezi o parola specifica pentru app din tabul security (site gmail). iti da un sir de 12 caractere si le copiezi de mana in aplicatia de mail pe Mac

Perfect! Asta a fost problema, iar cu ajutorul tau am solutionat-o! Mersi man!