De cand a aparut Mavericks, search-ul din Mac App Store nu mai gaseste kit-urile de Lion si Mountain Lion (pe care le am cumparate legal).
Pentru faptul ca am schimbat tara la contul de iTunes, nu imi mai apar nici la purchased.
Poate sa-mi dea si mie cineva URL-ul de Mac App Store de la Mountain Lion ca sa il pot descarca ? Nu am nevoie de versiune pirata ci de cea oficiala pe care am platit-o.
Il vreau hoficial.
Le-am deschi ticket la Apple
Daca fac pe niznaii, ii amenint cu contestarea tuturor platilor catre ei la banca - produse platite si nelivrate.
Folks who already bought Lion can in fact re-download it, if they hold down Option when clicking on the Purchased tab. That secret shortcut makes Lion reappear in the list.
With the Option key trick, customers who own Lion and, for whatever reason, want to install it fresh on a compatible Mac, can do so.
- functioneaza, pot confirma eu. Mi-a dat ceva eroare in sensul ca nu se schimba butonul de download in downloading, dar mi l-a luat in fundal si a aparut in Applications.
Raspunsul oficial de la Apple Support a fost sa schimb store-ul inapoi pe Romania, sa downloadez ce trebuie, si sa-l schimb la loc.
Dar nu merge sa schimb store-ul pe Romania deoarece am incarcat un iTunes gift card de US si nu ma lasa sa-l schimb pana nu sunt toti cheltuiti.
In afara faptului ca nu vreau sa arunc cei 15 USD pe nimicuri, nici nu am cum sa-i cheltui pe toti. Toate preturile pe app store sunt cu .99 centi in coada - cu nici o combinatie de aplicatii nu pot cheltui toata suma complet.
Am un Gift Card de 15$ incarcat in contul de US - trebuia sa pun ceva cand am facut switch de la RO la US - si la vremea aceea nu aveam nici un card la o banca din US, asa ca am luat un Gift Card iTunes de la alimentara.
Acum nu pot schimba de la US la RO deoarece sunt cei 15$ acolo.
Atata timp cat l-ai cumparat, tu ai dreptul de a-l utiliza, indiferent de unde vine. Daca ti-l da Altero, nu vei putea sa-l instalezi din Applications, deoarece e posibil sa-ti ceara credentialele lui, dar poti sa faci un installer pe USB din acel kit si il vei instala bootand de pe USB. Nu-ti cere nimic. Nu este nimic hackeruit, este un kit original Apple, pentru care tu deja ai cumparat licenta si dreptul de utilizare. Parerea mea.
Am si eu kitul, daca vrei il punin dropbox si il iei de acolo, sunt de acord cu xanthrax, ai dreptul sa il instalezi de pe usb si sa il inregistrezi cu userul tau de appstore. Nu vad problema.
Mulțumesc tuturor, încerc întâi să rezolv cu Apple.
Ultima lor soluție este: Să cheltui eu aproape toți banii și ce rămâne îi “dispar” ei ca să rămână contul pe zero.
Am refuzat politicos să cheltuii alți bani pentru a avea access la aplicațiile deja plătite legal și am cerut escalare.