Condensatori Airport
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

Cu niste timp in urma, am citit 1 articol despre condesatorii recomandati pentru sursa de alimentare din Airport Extreme/TimeCapsule. Nu mai reusesc sa gasesc acea informatie. Poate sa ajute cineva? Multumesc anticipat

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cand mi-am relarat AEx-ul cu letconul am cumparat condensatori din astia: shop.mikecartwright.net/1500uf-16v-capacitor-by-rubycon-pack-of-5-20mm-x-12-5mm-105c-16zlh1500m10x20/

mai am inca 8 nefolositi daca ii vrei. o sa-i ia vreo saptamana sa ajunga in RO, dar pot sa ti-i trimit daca nu te grabesti. PM me, ti-i donez.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

asta sau asta?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

de fapt nu stiu exact daca erau astia de 16V, ca linkul original la ce am comandat eu nu mai exista pe site, dar am 8 bucati si ma pot uita acasa de care erau.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

da, astia erau: 2 Condensatori 1500uF/6.3V

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Se gasesc pe Maica Domnului toate componentele.. smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 29.10.05

Multumesc pentru raspunsuri. Treaba este ca in articolul de care vorbeam, parca erau niste recomandari de marca.

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cred ca in domeniul electronicii nu exista nicio dovada ca un condensator e mai bun ca altu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Rubycon ZLJ
Caută la TME sau Adelaida.  tongue laugh

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank