SCHIMB MacBook, model MA701LL (negru), cumpărat la începutul lui 2007 personal din America la prețul de $1500.
Laptopul se prezită în stare bună, are un semn pe carcasă, lângă măr și în lateralele din stânga, respectiv dreapta trackpadului crăpăturile obișnuite. Menționez că nu a mai fost folosit de mai mult de un an de zile, are upgrade-ul oficial la OS X 10.7. Funcționa perfect și pare să funcționeze la fel de bine și acum. Las și iWork pe el, plătit.
Are un ecran de 13,3 inch și beneficiază de un Intel Core 2 Duo la 2.0 GHz, 3GB RAM, 120GB (7200 rpm) și SuperDrive.
Bateria era aproape nouă însă aparent nu mai ține deloc. Dacă știe cineva să o resusciteze, va beneficia de 3-4 ore autonomie.
Se vinde împreună cu încărcător (compatibil, în garanție până în martie 2014, cu factură și cutie) și încărcător original (care nu mai funcționează, nu știu de ce).
Cutia nu mai este prezentă, însă probabil am abțipildurile și manualele de utilizare.
În ceea ce privește prețul, aștept oferte. Nu știu sincer cât valorează. Îl dau numai că-i păcat de el, și-a făcut treaba foarte bine.
NU schimb cu:
-PC / iMac (desktop)
-laptopuri foarte performante (am deja un MBP 17’‘)
-iPhone mai vechi de 4S
-iPod de orice fel
Diferență după caz, însă nu caut un produs de la care să cer diferență, doar să ofer.
Pentru vânzarea produsului, îl găsiți în secțiunea vânzări, oferte de preț decente în privat.
Nu ofer garanție, accept (și încurajez pentru a nu a avea reclamații după) orice verificare înainte de achiziție, ofer numărul de serie în privat.
Predarea se poate face personal în București (zona Aviatorilor- Charles de Gaulles) sau ramburs.