Eu am unul de când a apărut, exact același model. Nu am avut nici o problemă cu el de nici un fel. Chiar e destul de performant pe partea video. Eu îl folosesc mai mereu conectat la un display extern cu rezoluția de 2560x1440 și nu are o treabă. Singurul lucru care mă deranjează la el este că se cam încinge în aplicații care folosesc placa video dedicată. Chiar și ultimele jocuri apărute merg decent la setări medii. Chiar îți recomand modelul acesta.
ma cam sperie faptul ca schimbarea intre cele 2 se face automat
imi puteti recomanda cateva variante de testare, cd-urile originale nu mai exista.
Multumesc
Cu ce te sperie schimbarea automata, ca nu inteleg. Faci chestii banale pe el, ai o placa grafica ce nu mananca prea multa putere din baterie, faci chestii mai pretentioase, se muta pe una care sa faca fata cerintelor.
L-am testat cu un joc uneori ramanea blocat cand facea switch intre placa video cea integrata si cea dedicata.
Mentionez ca se bloca cu totul adica trebuia reboot.
Nu stiu daca este un defect de fabricatie sau nu dar personal o sa ma feresc de placite ati la macbook pro
Daca permisiunile erau varza, daca jocul era facut ca draq, daca era portat cu cine stie ce spanac de versiune de wrapper, da, posibil sa iti fi facut asta, nu contest ca nu am fost acolo. Dar mie la cate imi trec prin mana acasa, sa dea dracu’ daca a facut vreuna. Si eu am avut destule Ati pe sculele mele pe parcursul anilor, si Nvidia destule. Si inca am Ati pe majoritatea din casa. Nvidia mi s-au dus pe copca 3 pana acum. Dar asta nu inseamna ca fug neaaparat de ele. Sunt componente electronice si nu sunt infailibile. Odata si odata vor pati ceva. Nu o lua ca pe o regula ca x e mai rezistenta, y e mai potenta. Multi fac greseala asta.