urgent sfat achizitionare, feedback placa video 1gb ATI hd 6750M
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.01.14

Salut,

Intentinez sa cumpar un macbook-ul de mai jos.
http://www.okazii.ro/laptopuri/apple-macbook/macbook-pro/macbook-pro-2011-15-impecabil-a142828628

Am vazut ca sunt probleme cu placile video ati pe modele 2011, vreau sa il folosesc pt video. Astept un feedback
Merci.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Eu am unul de când a apărut, exact același model. Nu am avut nici o problemă cu el de nici un fel. Chiar e destul de performant pe partea video. Eu îl folosesc mai mereu conectat la un display extern cu rezoluția de 2560x1440 și nu are o treabă. Singurul lucru care mă deranjează la el este că se cam încinge în aplicații care folosesc placa video dedicată. Chiar și ultimele jocuri apărute merg decent la setări medii. Chiar îți recomand modelul acesta.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Citisem ca sunt probleme cu aceste modele
https://discussions.apple.com/thread/5484775.
m-au cam speriat discutiile de acolo.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Eh, am auzit că unele au început să aibă probleme… Nu știu ce să zic.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

ma cam sperie faptul ca schimbarea intre cele 2 se face automat
imi puteti recomanda cateva variante de testare, cd-urile originale nu mai exista.
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Cel mai simplu: un joc :D. Sau un benchmark ceva.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Cu ce te sperie schimbarea automata, ca nu inteleg. Faci chestii banale pe el, ai o placa grafica ce nu mananca prea multa putere din baterie, faci chestii mai pretentioase, se muta pe una care sa faca fata cerintelor.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

Salut,

L-am testat cu un joc uneori ramanea blocat cand facea switch intre placa video cea integrata si cea dedicata.
Mentionez ca se bloca cu totul adica trebuia reboot.
Nu stiu daca este un defect de fabricatie sau nu dar personal o sa ma feresc de placite ati la macbook pro

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Daca permisiunile erau varza, daca jocul era facut ca draq, daca era portat cu cine stie ce spanac de versiune de wrapper, da, posibil sa iti fi facut asta, nu contest ca nu am fost acolo. Dar mie la cate imi trec prin mana acasa, sa dea dracu’ daca a facut vreuna. Si eu am avut destule Ati pe sculele mele pe parcursul anilor, si Nvidia destule. Si inca am Ati pe majoritatea din casa. Nvidia mi s-au dus pe copca 3 pana acum. Dar asta nu inseamna ca fug neaaparat de ele. Sunt componente electronice si nu sunt infailibile. Odata si odata vor pati ceva. Nu o lua ca pe o regula ca x e mai rezistenta, y e mai potenta. Multi fac greseala asta.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.