De cand mi-am luat Maverick, anumite aplicatii nu se mai deschid si in plus m-am sters aplicatia app store. Nu mai primesc niciun update si nici nu-mi pot cumpara alte alicatii. Stie cineva sa-mi spuna ce sa fac?
Probabil doar ai scos-o din dock. O gasesti in aplicatii sau poate la fel de simplu, click pe marul din stanga sus si apare meniul atasat acum de mine unde ai software update.
@hamilton, tocmai am vazut cea mai urata poza posibila: osx in romana, ouch.
Am sters-o din aplicatii cu programul Clean my Mac. Mi-am dat seama ce am facut cand a fost prea tarziu. Aplicatia nu mai este in Mac. Nu stiu cum sa o iau inapoi. Discurile de instalare sunt de Snow Leopard si Mac-ul pur si simplu nu mi le primeste, deci nu pot reinstala aplicatia de acolo. Daca cer un software update imi spune ca nu exista aplicatie cu care sa fac asa ceva. Asa ca nu stiu ce sa fac…
Am sters-o din aplicatii cu programul Clean my Mac. Mi-am dat seama ce am facut cand a fost prea tarziu. Aplicatia nu mai este in Mac. Nu stiu cum sa o iau inapoi. Discurile de instalare sunt de Snow Leopard si Mac-ul pur si simplu nu mi le primeste, deci nu pot reinstala aplicatia de acolo. Daca cer un software update imi spune ca nu exista aplicatie cu care sa fac asa ceva. Asa ca nu stiu ce sa fac…[/size]
Din cate imi aduc eu aminte, aplicatia este disponibila nu in discul de instalare Snow Leopard, ci in ultimul sau penultimul update. Banuiesc ca ai Snow Leopard pe acel Mac. Daca da, uite, ultimul update este aici http://support.apple.com/kb/dl1399. Il downloadezi si il rulezi. Daca nu te lasa sa-l rulezi, atunci trebuie sa rulezi ultimul combo update la sistemul de operare care il ai instalat.
Acum am citit primul post, ai instalat Mavericks pe Mac-ul tau. Trebuie sa-l mai instalezi o data. M-am uitat ce contine update-ul la 10.9.1 si nu contine App Store.
Inseamna ca tot reinstalarea este solutia. Cu toate astea, nu inteleg cum ai reusit sa stergi aplicatii sistem, nu e imposibil dar e destul de complicat ...
Da, asa este, dar este putin probabil ca Dana sa fi apelat la asa ceva.
Pe de alta parte, fara aplicatii dedicate dezinstalarii, e ceva de munca. Zilele trecute mi-a luat aproape o ora ca sa gasesc solutia pentru a sterge Preview si apoi sa pun o copie in locul lui. Si nu mi-e frica de Terminal
Sorry de oftopic.