2 din 2
2
App store
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 21.01.14

Multumesc mult pentru sfaturi. Referitor la faptul ca e ceva de munca pentru a dezinstala aplicatii de sistem, tocmai am dovedit contrariul. Nu trebuie sa muncesti mult ca sa-ti faci rau singur, trebuie doar sa nu sti ce faci si sa o faci oricum. Daca stie cineva, spuneti-mi va rog, cum dezinstalez aplicatia Clean my Mac, sa ma asigur ca nu mai fac prostii.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
szhoul - 22 Ianuarie 2014 12:51 PM

@hamilton, tocmai am vazut cea mai urata poza posibila: osx in romana, ouch.

Eh, is roman si stau in Romania. Mi se pare normal sa am sistemul in limba mea.

Dana Beg - 22 Ianuarie 2014 03:56 PM

Multumesc mult pentru sfaturi. Referitor la faptul ca e ceva de munca pentru a dezinstala aplicatii de sistem, tocmai am dovedit contrariul. Nu trebuie sa muncesti mult ca sa-ti faci rau singur, trebuie doar sa nu sti ce faci si sa o faci oricum. Daca stie cineva, spuneti-mi va rog, cum dezinstalez aplicatia Clean my Mac, sa ma asigur ca nu mai fac prostii.

Reinstaleaza OS X-ul. L-ai belit bine, dar nu e bai. Ti-a pus dacu un link cum sa procedezi.
Daca a sters Terminal si AppStore cine stie ce a mai sters, deci nu il mai tine ; poate vrei sa faci ceva intr-o zi si te trezesti ca nu mai ai aplicatia aia.

OS X nu are nevoie de Clean my Mac si alte minuni, se descurca el singur.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie

L-am reinstalat. Acum merg toate. Multam fain tuutror! Problema mea cea mai grava a fost ca nu stiu ce-am facut de-am reusit sa-l belesc in halul asta. Sper sa nu se mai repete ca din moment ce nu stiu ce-am facut gresit nu pot spune ca am invatat din propria mea greseala.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

1) Nu mai instala aplicații de “Optimizare” și “Curățare” pentru OS X.
În majoritatea cazurilor, dacă nu te pricepi, faci mai mult rău decât bine.

2) OS X merge singur, ai încredere în el, uită de Windows și bibileli și registry. Think Different. Relax, fă-ți treaba și lasă calculatorul să și-o facă pe a lui.
Macuserii care au înteles treaba asta sunt în medie cu 140% mai liniștiți și bucuroși de viață decât windozarii.

3) Când ai o întrebare la care nu găsești răspuns folosind funcția de Search pe forumul macuser.ro, postează și vei primi răspunsuri. Macuserii liniștiți sunt săritori.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie

N-am sa mai instalez. Problema este ca eu inca nu ma pricep. N-am folosit niciodata Windows, deoarece primul meu calculator a fost Mac-ul. Dar asta nu inseamna ca ma si pricep. Vad si eu ca am multe de invatat. Abia acum am priceput cum sta treaba cu Clean my mac. O sa ma scap de el cat mai repede. Acum constat ca nu mai am nici aplicatia iPhoto si pe asta nu-mi aduc amnte sa o fi sters. Am un update pentru ea si imi spune ca nu are cui sa faca update-ul.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ai multe raspunsuri in Ghidul Macuser: http://www.iScule.ro

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
hamilton - 22 Ianuarie 2014 04:47 PM

Eh, is roman si stau in Romania. Mi se pare normal sa am sistemul in limba mea.

Da, si eu sunt de aceeasi parere: nu sunt nici trist si nici fericit ca stau in Romania, consider ca am avut doar ghinion.

2 din 2
2