iPad 2
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Intentionez sa-mi cumpar probabil in urmatoarea luna un iPad 2, wifi+3G, evident second. Scopul principal este folosirea GPS-ului (MotionX sau alt soft.).
Intrebarea mea este daca mai este fezabil (cu performantele de iPad 2) pe retelele si protocoalele actuale.
Multumesc anticipat.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Are nevasta un iPad 2 cu 3G si l-am avut asta vara cu noi prin toate coclaurile tarii. Nu l-am folosit ca navigator principal, dar merge foarte bine pe el Navigon, MotionX, Galileo etc. Bateria inca tine (foarte) bine, si uneori prindea liniute de 3G cand iPhone 5-ul meu jura ca n-are decat Edge.
Vezi insa daca nu ti-ar conveni mai bine un mini (fara retina), e cel mai ieftin din oferta actuala, are cam acelasi hardware ca 2-ul.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

sunt reduceri azi la emag.
La ipad air , mini retina, ipad 4.
arunca un ochi

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu pot da mai mult de 1500, iar 3G este un must have.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

folosesc de mai mult timp iPad2 (cu 3G) cu softul Gallileo, care funcționează și offline și are o generoasă bază privind modul de afișare a hărții
softul e free, iar pentru vreo 4 euro poți cumpăra pluginurile dezvoltate
softul știe să importe și exporte în format kml, inregistrează trackul chiar numai pe baza modulului gps (adică și in zone fără acoperire gsm)
eu m-am oprit la acest soft după ce am încercat și ViaMichelin, Route4me, Maps+, gpsHD, TwoNav sau CoPilot

autonomia iPadului 2 (in lipsa alimentării la brichetă) și marimea ecranului sunt atuuri mari, am corupt la această soluție și câțiva amici înrăiți offroaderi
uneori, rar, am simțit nevoia unui suport de parbriz, dar spațiul bordului și co-pilotul mi-au rezolvat problema
în 1500 de lei iți iei și incărcător, și husă și suport de parbriz și mai ai și de niște țigări ceva…
smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu folosesc MotionX pe iPhone si sunt multumit, face exact ce zici tu ca face Gallileo. Doar ecranul mic al iPhon-ului si vederea mea slaba nu se prea potrivesc, de aia m-am gandit la un iPad.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

L-am luat merge perfect. Am fost nevoit sa-i fac upgrade la iOS 7.x deoarece am nevoie si de Numbers pentru a-mi completa direct fisele de teren. Am fost foarte ingrijorat cand a trebuit sa iau aceasta decizie, dar dupa upgrade, iOS 7 se misca mai bine decat ma asteptam sa o faca. Inca nu am fost pe teren cu el, dar in teste sunt multumit.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ah, uitasem sa-ti spun ca are iOS 7 si al nostru.
Bravo, bucura-te de el smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Multumesc. Voi vedea cand incepe sezonul de teren. Imi place ideea cu Numbers, tot ce completez acolo va fi deja pe Mac cand vin acasa. MotionX imi trimite locatiile pe care le voi avea in Google Earth. Trebuie sa-mi fac un “marsupiu” pentru el sa-l tin sub tricou. M-am dus prin magazine si nu am gasit nimic, deci trebuie sa apelez la cineva cu o masina de cusut.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

‹‹ iPad blocat dupa update iOS.      sfat ››