Experiente placute cu useri MacUser
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

Am vazut ca in sectiunea asta exista un topic de “experiente neplacute”, m-am gandit ca poate ar fi bine sa avem si unul de experiente placute (nu stiam unde sa pun o astfel de experienta). Mai exista topic doar de firme, iar asta nu e asa ceva.

Incep eu. Sambata, pe viscolul nebun, cautam sa ma aprovizionez ori cu un adaptor de priza europeana catre UK plug. Gandindu-ma mai bine, mi-am dat seama ca as putea cumpara un adaptor de priza UK direct pentru alimentatoarele mele. Pe forum n-am gasit nimic, dar vazand multe anunturi de-ale lui mac4sale, m-am gandit sa-l sun sa-l intreb poate are asa ceva. Rezolvat problema in 5 minute, mai mult a durat sa ma deplasez la locul de intalnire pe vremea de sambata. Cine mai iesea din casa sambata pe vremea aia? A iesit, ne-am intalnit, eu am rezolvat problema, el mai mult m-a ajutat, ca de cine stie ce bani nu era vorba.

Multumesc inca o data.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.04.08

Faina initiativa!

.Dan (Dan Berte) îl recomand, am luat de la el o tastatura wireless și mi-a dat mesaj dupa 10-15 minute, cand eu ajusesem acasa, sa vada daca a mers ok.

Semnătură 

iMac 24” (9,1) - 2,66 Ghz (Core 2 Duo)  4Gb Ram, 640 HDD
iPad 2 16GB 3G+Wifi
iPhone 4S

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Frumos!

Sper ca pe viitoarea versiune de soft pt forum sa putem da plus-uri si minus-uri userilor. Daca nu se va abuza, va fi util.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 17.02.12

Si eu il recomand pe .Dan; am luat de la el un iPhone 5 - foarte prompt si serios.

Sunt pentru initiativa +/- smile