1 din 2
1
Mac OS 10.5 Leopard
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.01.14

Sunt noua pe Forum iar cu ocazia asta va salut pe toti.. 
Am un PowerMac G5 (instalat pe el 10.4.11 Tiger) Dual 2,5GHz Ghz PowerPC G5, 2Gb Ram si as dori sa ii fac update/instalare la Leopard.  Ma poate ajuta cineva sa imi spuna pasii(ca la carte) pe care trebuie sa ii urmez sa ii fac update/instalare ?  Problema mea este si mai rea ca am incercat sa fac stick bootable si nu merge nici sa copiez pe dvd dual layer, am stricat pana acum vreo 15 dvd-uri. in cazut asta ce pot face exact?

Respect. Multumesc Gabriela

[ Modificat: 27 Ianuarie 2014 03:02 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Iphone 4s 64 gb
Iphone 6 64 gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Curata unitatea optica. Foarte posibil sa fie murdara lentila si nu iti mai citeste. Daca nu vrea nici asa, schimba unitatea optica.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

uite aici descrisă procedura

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc pt link   dacuBurebista.

Nu cred ca ar fi problema sa fie murdara lentila de la dvd pt ca eu urmez pasi din disk utility si cand fa fie la faza de terminare imi spune failed

Semnătură 

Iphone 4s 64 gb
Iphone 6 64 gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

ce patesc la dvd asta patesc si la stik tot la fel face

Semnătură 

Iphone 4s 64 gb
Iphone 6 64 gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Ai dat cumva “mount” la .DMG? Daca da, s-a distrus, trebuie luat altul din sursa.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Scz dar nu inteleg ce vrei sa zici . fi te rog mai explicit

Semnătură 

Iphone 4s 64 gb
Iphone 6 64 gb

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
Gabriela-Babytza - 27 Ianuarie 2014 02:45 PM

Sunt noua pe Forum iar cu ocazia asta va salut pe toti.. 
Am un PowerMac G5 (instalat pe el 10.4.11 Tiger) Dual 2,5GHz Ghz PowerPC G5, 2Gb Ram si as dori sa ii fac update/instalare la Leopard.  Ma poate ajuta cineva sa imi spuna pasii(ca la carte) pe care trebuie sa ii urmez sa ii fac update/instalare ?  Problema mea este si mai rea ca am incercat sa fac stick bootable si nu merge nici sa copiez pe dvd dual layer, am stricat pana acum vreo 15 dvd-uri. in cazut asta ce pot face exact?

Respect. Multumesc Gabriela

Uite aici, Anca :)
Nu este asa complicat. Treaba cu sticku este o tampenie care iti ia o groaza. Leopard nu are double layer, deci merge pe DVD-uri simple.

Se ia imaginea de Leopard, cea cu .dmg, se pune in Disk Utility in panel-ul din stanga, dupa care se da pea ea și burn. Asta-i tot.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

nu am cum sa fac in powermac dvd-ul pt ca nu merge cum am mai spus am stricat multe si nu vreau sa mai stric inca 1

Semnătură 

Iphone 4s 64 gb
Iphone 6 64 gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Moderator

Daca esti sigura ca nu unitatea optica este de vina, atunci asigura-te ca imaginea de o folosesti este retail, si nu de la un alt Mac. @Aetherius: Leopard a venit pe dual layer. Baietii s-au apucat si au eliminat pachetele de limbi, driverele de imprimanta si au modificat installer script-urile ca sa incapa pe single layer.
Apropo, verifica si daca inca zul in care folosesti varianta pe single layer, ai debifat la instalare pachetele de limbi, imprimantele si ce naiba mai e pe acolo.

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

este retail.

Semnătură 

Iphone 4s 64 gb
Iphone 6 64 gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Moderator

Fa te rog o poza cu eroarea respectiva. La partitie ai selectat sa fie Apple Partition Map si nu GUID?

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

ca sa fac aceea poza inseamna sa mai stric inca un dvd dual layer si asta nu mai vreau. am spus mai sus la faza de terminare da failed

Semnătură 

Iphone 4s 64 gb
Iphone 6 64 gb

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Moderator

Pai nu mai strica inca un disc, foloseste unul deja facut. Ai verificat ce ti-am zis? Tipul partitiei?

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

da este cum ai spus tu. lasami pm cu nr tau sa te sun sii vb la tel ca asa nu stau mereu pe forum te rog

Semnătură 

Iphone 4s 64 gb
Iphone 6 64 gb

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
Graveyard - 28 Ianuarie 2014 08:01 AM

Daca esti sigura ca nu unitatea optica este de vina, atunci asigura-te ca imaginea de o folosesti este retail, si nu de la un alt Mac. @Aetherius: Leopard a venit pe dual layer. Baietii s-au apucat si au eliminat pachetele de limbi, driverele de imprimanta si au modificat installer script-urile ca sa incapa pe single layer.
Apropo, verifica si daca inca zul in care folosesti varianta pe single layer, ai debifat la instalare pachetele de limbi, imprimantele si ce naiba mai e pe acolo.

M-am ramolit. Tineam minte ca e pe single layer. Tot retail am și eu, primit cadou :P
Inca il mai am pe undeva, prin sabenele cu diverse :))

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

1 din 2
1