Webcam compatibil IBook G4
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.02.07

Hello!
As dori sa stiu ce webcam (eventual ce marca) este considerat compatibil cu un Mac Ibook G4 (MAC OS X)?
Am cumparat una si ... evident nu merge!In snesul ca nu pot instala driver!

Multumesc mult ptr raspuns!
Codrina

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Logitech au astfel de webcam-uri. Cauta pe site la ei, spune acolo care sunt compatibile Mac.

Mai poti incerca la camera pe care deja o ai cu MacCam. E un driver care merge cu multe cam-uri de Windows. Aici: http://webcam-osx.sourceforge.net/
Mai poti incerca si pe aici: http://www.ecamm.com/mac/ichatusbcam/issues.html

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da. am vazut webcamu-urile de la Logitech!O sa o schimb pe asta a mea maine!
Intre timp am reusit cu macam si cu camera asta a mea obisnuita, dar sincer nu sunt prea incantata sa ma vad eu pe mine grin, in sensul ca nu pot sa dau invite pe messenger (pe yahoo messenger)!Mai pot face ceva?Sper sa nu apara si cu logitech problema asta!

Multumiri mii!
Codri

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca iei un Logitech care e compatibil Mac (citeste despre model inainte), nu ar trebui sa ai probleme nici cu YM, Skype sau ce-o mai fi.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.01.06
Codrina - 12 Februarie 2007 11:22 PM

Intre timp am reusit cu macam si cu camera asta a mea obisnuita, dar sincer nu sunt prea incantata sa ma vad eu pe mine grin, in sensul ca nu pot sa dau invite pe messenger (pe yahoo messenger)!Mai pot face ceva?Sper sa nu apara si cu logitech problema asta!

Multumiri mii!
Codri

Am eu un Logitech QuickCam Pro 4000 exact ce-ti trebuie la doar 150 RON .

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

ah da ar fi great!
Ai putea sa-mi dai adresa ta de mail personala, a mea este . ca sa discutam!
Merci mult!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.02.07
altero - 12 Februarie 2007 10:28 PM

Mai poti incerca la camera pe care deja o ai cu MacCam. E un driver care merge cu multe cam-uri de Windows. Aici: http://webcam-osx.sourceforge.net/

ma intreb daca respectivul driver nu scade calitatea imaginii ...

ce alte webcamuri folosti?? m-ar interesa un model pentru notebook (powerbook) care sa aiba suport nativ pentru osx

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
Codrina - 12 Februarie 2007 11:22 PM

Multumiri mii!
Codri

Codrina, poti ce vrei si cu camera ta. Cand ai scos MacCam, dupa ce ai dezarhivat arhiva, ai doua elemente: MacCam.app, cu care te vezi si probezi daca merge sau nu camera si MacCam.component. Acel MacCam.component il pui in /Library/Quicktime, adica deschizi discul tau de sistem, cauti folderul “Library” si in el folderul “QuickTime”. Acum ar trebui sa ai webcam-ul disponibil in Yahoo Messenger, Skype, etc. MacCam.app o muti in /Applications.
Succes!

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5