2 din 2
2
Cat pot upgrada un iBook G4?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poti avea Mac OS X pe un disc extern pe FireWire, bootabil. Poti pune (aproape) orice programe pe un disc extern.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Programe poti pune unde vrei (nu e ca-n Windows). Problema e ca nu se mai updateaza ca lumea!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu cu GarageBand am avut o problema, mai demult. De fapt nu cu el ca program, ci cu loops-urile lui, care nu vroiau sa stea pe alt disc decat cel unde era programul. Dar s-a rezolvat cu un hack, iar acum cred ca e facut sa poti pune loops-urile unde vrei.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

asta e super. Nu am stiut ca se poate pe extern.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
MacGadget - 15 Februarie 2007 08:59 AM

Dar nu pot, daca este extern, sa il fac sa fie discul principal cu care lucreaza pentru a castiga viteza de lucru nu?
Trebuie sa il folosesc ca si un spatiu extern de stocare si asta am deja.
In sensul ca nu pot instala programe pe un disc extern.

- dacă e conectat firewire, poate fi și bootdisc pt ppc și intel macs;
- dacă e conectat usb2, poate fi și bootdisc doar pt intel macs (precum și pt o serie foarte scurtă, nu mai țin minte care, după care apple a abandonat bootare din disc extern via usb, nu se știe de ce)

Eu zic că a lucra uzual dintr-un disc extern, fie și via fw, este o complicație inutilă, dar am senzația că ai un drăcușor al curiozității care te împinge la căutări în mai adînc… Fă-le, altfel nu vei scăpa de obsesia întrebării „oare cum va merge dacă fac așa sau așa sau așa…”. smile De mers va merge… poate chiar un picușor mai repede.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca

intr-adevar as fi curios dar baiu e ca nu am intel mac si hdd e conectat pe usb.
Dar poate vin ele si vremuri mai bune…

2 din 2
2