2 din 2
2
Alegere HDD extern
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 29.05.14
manzzotty - 01 Iunie 2014 04:51 AM

Poti sa-mi spui ce inseamna un rack bun si un hdd bun ??? MULTUMESC PT RASPUNS !!!

Un HDD bun..e cam dupa noroc. Am un Seagate care a murit in 4 luni, un alt seagate din 2009 care inca-i in perfecta stare, un Hitachi din 2007 care ii cel ai “violat” HDD posibil ( si are 0 baduri, 0 erori, 0 sunete ciudate ), WD-uri.

Cele mai ok mi se par insa WD-urile, imi inspira ceva mai multa incredere :D

Un rack bun trebuie:
sa nu danseze HDD-ul in el
sa aiba controller bun
sa fie USB 3.0 real ( am gasit, care se videau ca USB 3.0 dar erau doar compatibile…nu atingeau viteza )
Eu am un rack Zalman si nu pot sa ma plang de el :D

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.05.14

Nici nu se pune in discutie sa-mi gasesc pe net ... acest rack si un hdd sa se potriveasca ??? Cel mai bine este sa ma duc in magazin sa-l cumpar ???

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
manzzotty - 31 Mai 2014 09:00 PM

Va salut ! Vreau sa-mi cumpar si eu un Hdd extern ... Ma gandesc sa cumpar un G-Tech !!! Cum este mai bine sa fie cu tunderbolt merita sa platesc aproape 100 euro in plus ??? Sau este suficient si Usb3.0 ??? Sa cumpar alta firma de Hdd ??? Multumesc mult de ajutor !!!

Poți cumpăra liniștit un HDD extern pe USB 3.0; dacă e un singur HDD (și deci nu un RAID), nu vei observa nici o diferență între USB și Thunderbolt — ca să saturezi toată lățimea de bandă oferită de Thunderbolt v1, ai nevoie de un RAID de minim 5 HDDuri setate în RAID0.

În ce privește brandul, aș recomanda să stai departe de Seagate sau LaCie (LaCie fiind proprietate Seagate, folosesc HDDuri Seagate). G-Tech sunt excelenți și folosesc HDDuri din clasa enterprise marca Hitachi.

În experiența proprie, am avut probleme cu HDDurile LaCie (inclusiv produse scumpe de peste 1000€), n-am avut însă niciodată probleme cu cele G-Tech. În ce privește un clasament al fiabilității producătorilor de HDD-uri, Seagate e pe ultimul loc (informațiile astea sunt publice, un exemplu fiind ăsta).

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.05.14

Multumesc mult ! Atungi G-Tech sa fie ... Multumesc !!!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Mi-am luat LaCie de 1TB. A venit cu 2 partiții : una de 200 Gb (Share) și una de 800 GB. Aș vrea să reformatez, astfel încât să am doar o partiție, de 1TB. Se poate? Dacă da, cum să fac? Mulțumesc.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Applications/Utilities/Disk Utility

De aici cred că te descurci singur.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09
DoT - 06 Iunie 2014 07:36 AM

Applications/Utilities/Disk Utility

De aici cred că te descurci singur.

Mulțumesc.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Cu plăcere smile

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

2 din 2
2