Am un Macbook Pro pe care l-am deschis sa-l curat si intimplator am vazut ca am o serie de circuite care par sa fie prajite sau pe cale de a se praji.
Are cineva idee ce poate sa fie sau ati mai vazut asa ceva. Computerul merge perfect cu exceptia faptului ca in zona respectiva se incalzeste dar nu mai mult decat normal.
Am atasa o poza cu detaliu este vorba de conectorii de la J2600.
Ce model de mbp este? O poză mai mare nu ai? (in care sa se vada placa de baza in totalitate ca sa ne putem da seama de locatia conectorului respectiv)
Este modelul MacBookPro6,1 core i7 modelul facut la comanda cu ecran highres. Am poza mai mare dar nu pot sa o urc aici pe forum pentru ca exista o limitare de dimensiune si marime de fisier..
Ok un circuit este corodat de la un agent chimic iar computerul nu a fost udat, scufundat sau alte actiuni de aceste gen.
Poti sta linistit! ce ai observat acolo sunt niste “test pointuri” neacoperite cu lac/vopsea care s au folosit in productie pentru testarea placii.
Urmele de oxidare sunt perfect normale, doar e un traseu de cupru neprotejat care se oxideaza fara a afecta in vre un fel functionalitatea placii. Asa ca, curata l de praf si da-i bice!