Management servere virtuale cu OSX
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

De ceva timp devin din ce in ce mai frustrat cu faptul ca majoritatea sistemelor de virtualizare, Xen, Hyper-v, Vmware au tool-uri de management foarte proaste sau inexistente pentru OSX si iOS.
Chiar este nevoie sa am instalata o masina virtuala cu Windows doar pentru un nenorocit de client Vmware sau si mai rau Hyper-v.

Ma enerveaza povestea asta unde vedem cum creste cota de piata a produselor Apple dar totusi la nivel de aplicatii business selectia de aplicatii este foarte foarte proasta.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Nu numai tool-urile de management de care zici sunt proaste / inexistente pentru OS X, ci si aplicatiile in multe alte domenii. Eu des m-am lovit de problema asta in domeniul ingineriei / electronicii, programele bune existand doar pentru Windows si Linux, deci tot timpul trebuia sa am o masina virtuala cu Windows sau Linux pe Mac. Insa am observat in ultima vreme ca asa cum creste numarul utilizatorilor de Mac, asa incep sa apara versiuni de Mac si pentru aplicatiile care pana atunci aveau doar versiune de Windows si Linux. Problema este doar ca de multe ori aplicatiile sunt cumva portate sau emulate si nu functioneaza asa bine cum functioneaza pe Windows sau Linux…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Subscriu la ce a zis belasajgo, totusi, spre deosebire de acum 3-4 ani, lucrurile incep sa se miste si pentru noi, posesorii de MAC, si eu sunt sigur ca si companiile dezvoltatoare se vor preocupa mai mult de clientii MAC, pentru ca majoritatea celor care isi cumpara acum un calculator au in vedere si MAC-ul, chiar daca pretul e un pic mai mare; unii o fac de fitza, dar majoritatea o fac pt performante si fiabilitate si e imposibil ca aceia care produc soft sa nu observe asta si sa nu doreasca sa castige din asta; marturisesc ca eu am inceput sa fiu preocupat de MAC de dragul diversitatii….voiam sa scap de el (il primisem cadou) si pusesem anunt aici pe forum, noroc cu ALTERO care mi-a trimis un ghid de utilizare si m-a luminat; tot respectul si raman profund si mereu indatorat!!!