sincronizare foldere si subfoldere intre doua calculatoare.
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

Salut, mi-ar prinde bine niste sugestii sau solutii pentru urmatoarea situatie:

Sunt fotograf, trag in studio niste imagini care ajung direct de pe camera, prin firewire, pe un iMac, conectat mai departe prin wireless la un Macmini cu stocare mai mare si mai rapida si cu monitoare mai bune.
As vrea sa sincronizez folderul in care se captureaza imaginile, de pe iMac, care mai contine si niste subfoldere cu setarile imaginilor (exposure, sharpening, levels, color temperature, etc) si pe Macmini, in aceeasi structura.
Vreau ca procesul sa se poata face si invers, adica daca pe Macmini fac, de exemplu o corectie de culoare la o imagine, ea sa se sincronizeze sau sa se regaseasca si in folderul original, de pe iMac.
Macurile sunt in aceeasi retea, cu un airport extreme ca router, fisierele RAW au cam 40 de MB, transferul intre calculatoare nu ia mai mult de 3-4 secunde, setarile corespunzatoare unei imagini se transfera instantaneu (cativa kb), daca are importanta.

Multumesc anticipat pentru orice sugestie, indiferent ca e vorba de vreun script, de vreun automation, sau de vreun program pe care il cunoasteti.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

synkron
sync folders pro
fSynk
și câte allele or mai fi…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

multumesc pt raspuns.
ai experienta cu vreunul din ele?

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu folosesc Sync FOlders Pro. E bun. Evident, ai grija ce-i spui sa faca, ca aia face smile.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

chiar la asta ma gandeam smile ce-ar fi, daca…
o sa am grija.
o sa-l pun la treaba mai intai cu un proiect personal, ca sa nu ranesc sentimentele vreunui client cu ceva important raspberry

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu folosesc de ani de zile aplicatia Forklift.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015