Ma gandesc la un browser de imagini care sa se miste asemanator cu Acdsee pe Windows.
Care credeti ca este cel mai potrivit si va rog da-ti argumente in acest sens.
In special ma interseaza sa fie rapid si sa aiba functia de filebrows-ing.
Nu ma interseaza functii de editare, conversie, web, etc
Xee, e mic, face exact ce vrei, e rapid, e UB, nu incarca inutil ecranul, iti da rapid o gramada de informatii despre poza, e free. Cel mai bun raport calitate/pret.
Eu unul cu iPhoto as vota. Vine cu sistemul, are functie de full screen, ediatre bazica, organizare etc. Cum folosesc iTunes pentru muzica, asa folosesc iPhoto pentru poze.
nu folosesc ca nu au mai lucrat la el de un car de vreme
:D
Ideea e ca am sute de mi de imagini (serios) si nu gasesc un program care sa ma ajute.
Bridge- ul e incet rau!!!!!
Uh, sute de mii… iPhoto are o limita, nu mai stiu cat, dar nu cred ca poate sute de mii.
Eu mi-am facut mai multe biblioteci de iPhoto, pe care le incarc dupa nevoie. Poate te aranjeaza si pe tine asta.
250 000 poate iphoto, pe care il recomand si eu . Dar cind am inceput sa il folosesc cred ca versiunea 4 era pe atunci il uram asa ca am incercat si eu multe alte programe dar pina la urma cind am invatat sa folosesc iphoto a devenit unul din programele mele preferate. Daca totusi nu iti place iphoto , ai mai putea incerca iview mediapro
Ma gandesc la un browser de imagini care sa se miste asemanator cu Acdsee pe Windows.
Care credeti ca este cel mai potrivit si va rog da-ti argumente in acest sens.
In special ma interseaza sa fie rapid si sa aiba functia de filebrows-ing.
Nu ma interseaza functii de editare, conversie, web, etc
Sînt multe, iPhoto și GraphicConverter între cele uzuale… Pt „file browsing” și slideshow aș vota pt GC.
Lasa, ca vizualizatorul de Windows e cea mai mare pacoste. Deschide el imagini, da’ le modifica dramatic si catastrofal! Le face RGB by default. La serviciu mereu ma lupt cu oamenii de la marketing care deschid reclamele, sa le vada, apoi mi le trimit mie. Si da-i, si lupta!