Mi-e nu imi da optiune sa modific APn-ul si totusi cred ca este de la aplicatia de conectare (vodafone mobile brodband connect) de da eroare. Eu zic sa downloadezi o alta aplicatie mai noua sau mai veche. Am atasat poza cu versiunea mea care functioneaza perfect. Daca nici atunci nu va functiona cel mai probabil este de la sistemul de operare.
Eu am VMB 4.09.05 si nu-mi mai functioneaza de cand am facut upgrade la Maverics.
La mine se comporta un pic diferit: se conecteaza dar in aproximativ 20 secunde se deconecteaza si o ia de la capat.
Eu am renuntat la VMB si realizez conexiunea de date manual din System Preference -> network -> Connect
In acest fel se conecteaza imediat, dar IP-ul il primeste dupa aproximativ 1 minut. Poate acesta e motivul pentru care VMB restarteaza conexiunea in permanenta.
Multumesc pentru raspunsuri. Nu stiam de tobe, nici de faptul ca se poate realiza conexiunea direct din OS.
Am instalat programul de pe stick, l-am dezinstalat si tot asa.
Rade VMB si incearca sa instalezi un Mobile Partner mai nou.
E.g. 23.001.07.04.910
Configureaza-l de acolo.
APN Vodafone ar trebui sa fie:
internet.vodafone.ro pt. abonament sau
tobe.vodafone.ro pt. cartela.
Am o problema cu instalare unui stick de la vodafone, acestea este mai vechi este vorba de modeulul k3520z, nu mi-l recunoaste. Am incercat sa instalez ultima versiune de vodafone mobile broadband(descarcat de pe oriunde.net) si imi apare mesajul no device.
Eu am un imac cumparat de curand avand sistemul de operare mavericks 10.8.5, puteti sa ma sfatuiti ce versiune de vodafone trebuie sa instalez ? sau nu fac eu bine instalarea?
Multumesc pt raspuns ! O sa incerc
Dar de unde ai descarcat versiunea asta ?
E descarcata acum vreo 2 ani de pe vodafone.co.uk, dar merge perfect si pe Mavericks. Intre timp am schimbat 2 sau 3 stickuri de la Vodafone, toate au mers.
Am depistat de ce nu mergea. Compania la care lucrez are propriul apn la vodafone “gigisrl.vodafone.ro”.
O chestie simpla, stiu, dar la care nu m-as fi gandit in veci.