Astazi va supun atentiei o speta mai ciudata, insa urgenta in ceea ce priveste rezolvarea ei: cine stie cum pot viziona posturile TVR1, TVR2 si TVR3 in Germania? Vreau sa vad Jocurile Olimpice in alta limba decat germana, iar prietena mea este cat tare necajita ca nu se poate uita la patinaj. http://www.tvrplus.ro, conform ingenuitatii si “intelighentiei” tipice romanesti, NU ESTE ACCESIBIL IN AFARA TARII. Adica, finnd in Romania, nu ajunge sa bag o furculita in orice televizor si prind aceste canale? Care sa fie rostul acestei platforme, daca nu sa fie accesibila romanilor din strainatate? Am incercat si cu sopcast, insa nici asta nu merge aici. Mentionez ca calculatorul pe care il am temporar nu este mac-ul meu, ci un laptop cu wingoze, iar providerul de internet este Telekom, nu ca ar avea asta o prea mare importanta.
Va rog, daca puteti, mai ales cei care sunteti plecati, dati-mi o solutie viabila si cat de rapida!
ok, daca ai windows atunci ar trebui sa iti mearga flash. De ce nu cauti sa eviti sopcast si sa te uiti dupa niste flas-uri (se vede ceva mai prost, dar se vede)?
TVR1 nu are licenta de transmisie internationala, asa cum are TVR International. Asta inseamna ca poate fi receptionat numai de pe teritoriul RO.
Daca te incalzeste cu ceva, incearcand sa accesezi BBC-ul din RO, primesti un mesaj asemanator:
“Currently BBC iPlayer TV programmes are available to play in the UK only, but all BBC iPlayer Radio programmes are available to you. Why?
If you are in the UK and see this message please read this advice.”
Multumesc, incerc variantele pe care mi le-ati dat si revin cu feedback-ul. Despre cele care merg pe baza de sopcast, fie sunt anuntat cu gratie ca nu merg in afara, fie imimda connecting, dar zace la 0%...
Buna, folosesc soapcoast si merge ok (cu setarile de rigoare) ,alternativ merge si pe win ,doar ca trebuie sa astept sa se incarce bufferul.intradevar nu stiu ce provider am dar merge satisfacator.
Buna, folosesc soapcoast si merge ok (cu setarile de rigoare) ,alternativ merge si pe win ,doar ca trebuie sa astept sa se incarce bufferul.intradevar nu stiu ce provider am dar merge satisfacator.
La mine a ramas pe 0% si dupa o jumatate de ora (exclusiv pe win, mac-ul l-am lasat la Cluj). Si providerul asta este satisfacator pentru Germania, dar desigur ca nu se compara cu ce se intampla la noi.
Cea mai simpla rezolvare ar fi sa iti setezi browser-ul sa foloseasca un server proxy din Romania, asa te vor detecta paginile ca fiind din Romania. Eu asa am rezolvat toate problemele ce am avut din cauza ca eram in Germania (pe YouTube multe clip-uri sunt banate din cauza GEMA). Doar sa ai grija ce server proxy folosesti (pentru siguranta datelor).