sal, am un macbook late 2008 si Lion instalat pe el. problema este ca, din nu stiu ce motive se activeaza functia mission control singura fara sa ating nimic. este enervant pentru ca nu pot lucra pur si simplu pe mac. aveti vreo idee ce ar putea fi? se minimizeaza si revine singur continuu de 3-4 ori dupa care functioneaza normal 5-10 min si iar incepe. plsss help
Mergi in System Preferences > Mission Control, apoi stanga jos este un buton Hot Corners. Vezi daca din intamplare nu ai activat ceva acolo. Eu am stabilit ambele colturi de jos ale ecranului pentru functii Mission Control, anume Show Desktop si All Windows.
Mergi in System Preferences > Mission Control, apoi stanga jos este un buton Hot Corners. Vezi daca din intamplare nu ai activat ceva acolo. Eu am stabilit ambele colturi de jos ale ecranului pentru functii Mission Control, anume Show Desktop si All Windows.
am facut modificarile de care ziceai. acum astept sa vad daca mai face nazuri. nu era modificat nimic in hot corner
am facut modificarile de care ziceai. acum astept sa vad daca mai face nazuri. nu era modificat nimic in hot corner
nu e nici o schimbare. se minimizeaza si revine in continuare cand are chef :((