3 din 5
3
Noua conducere ...
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
dacuBurebista - 14 Februarie 2007 05:36 PM

aceste lucruri le gaseste oricine la un simplu SEARCH pe forum…
pentru site, avem niste planuri, le mai discutam si vor fi anuntate vizibil smile

daca era atat de simplu nu se deschideau jdemii de threaturi cu aceeasi problema/intrebare?
si e ... nasol ca proaspat venit pe forum sa fii trimis la plimbare prin maruntaiele lui. e normal ce zici tu, e firesc sa se dea intai un search dar .... multi nu stiu. abia reusesc sa puna un post. am cunoscut un tip, un viitor macuser, care nu stia sa se logheze. ar fi f bine sa existe pe prima pagina ceva gen wiki sau sfaturi pt problemele intlanite cel mai des de un proaspat macuser

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

rabdarică ... Documentația de Expression Engine are 3.9 Mb zipată ... Respectul meu pentru Tudor crește cu fiecare pagină nouă citită. cheese

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Lasati fratilor adminii sa respire. Or fi ei 4 acum, dar totusi… sunt la inceput. O sa ne arate ei dupa aceea… smile

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Nevrozel,
tu care n-ai facut armata…
O s-o faci aici pe forum!

p.s. nici eu n-am facut, dar asta e alta poveste
. .
. .

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

Felicitari lui Tudor pt maturitatea de care a dat dovada in tratarea acestei probleme precum si pentru ce a facut pana in prezent pentru macuserii vechi si mai ales pt cei noi, sper sa fie printre cei prezenti pe forum si de acum incolo.
  Urez de asemenea succes celor 4 moderatori in viitoarea sarcina pe care ii rog sa mentina sau chiar sa ridice standardul forumului…ei oricum formau un nucleu aici (impreuna cu Cattus) si de la care, cam primeai ceeea ce te asteptai ... raspunsuri concrete, fara “povesti pe dupa pruni”
Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune.
Sa fie intr-un ceas bun.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nu stiu nihilsineMac de ce crezi asta. E departe de adevar.
Eu va un management consultativ al forumului cu momente participative. Chiar si democratie 100% de ar fi si tot trebuie respectate regulile grupului.
Oricum, departe de armata.

Precizare: nici eu n-am facut armata.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu din pacate am facut-o, dupa ani in care am fentat-o. Am prins revolutia in armata, in Caransebes… nasol. Asa ca stiu ce e aia si sunt anti-militarie convins si cu argumente.
Pana la urma, om vedea cum o iesi. Mie imi pare tare bine ca suntem mai multi, firi diferite, care ne putem completa reciproc.
De exemplu, acum am nervi pe un anumit user care da sa-nmugureasca, care a intrebat aceeasi chestie de doua ori in decurs de vreo 2 saptamani, i s-a explicat in amanunt si cu multiple variante si tot nu pare ca a inteles. Poate ca daca as fi singur, m-ar apuca un puseu dictatorial-militaros-sud-american; dar am stabilit ca ne consultam, ceea ce ma calmeaza din start.

So, where’s the (*ucking) army here?

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06
altero - 13 Februarie 2007 08:23 PM

Ce as vrea sa spun: o sa fie o perioada in care o sa ne punem si noi la punct cu noua situatie, inclusiv cu softul. Poate o sa ne si balbaim.

Dar valoarea forumului e data de utilizatori in cea mai mare masura, si mai putin de catre “bucatari”.
O scoatem noi la capat, nu?

sa nu uitati insa ca bucatarii tin restaurantu…
smile
heheheh
spor la treaba oameni buni.

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06
huk - 14 Februarie 2007 11:00 PM

Mi-e drag Nevro!
E cu 3 ani mai mare ca fiica-mea.
Il tachinam…
Ok, ma potolesc

BTW, cine face armata e barbat! Cine n-o face, e barbat bine!!

[ Modificat: 15 Februarie 2007 11:54 AM de 269136693 ]

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
psergiu - 14 Februarie 2007 09:21 PM

rabdarică ... Documentația de Expression Engine are 3.9 Mb zipată ... Respectul meu pentru Tudor crește cu fiecare pagină nouă citită. cheese

Er, e free documentatia asta? Poate fi gasita undeva? Pentru… uuhh, macuseri suportivi :eyebrows:

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic

multa bafta si rabdare noilor administratori ... propun sa facem un cont unde doritorii sa poata contribui cu bani pentru sustinerea forumului ...

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
mscpro - 15 Februarie 2007 11:00 PM

multa bafta si rabdare noilor administratori ... propun sa facem un cont unde doritorii sa poata contribui cu bani pentru sustinerea forumului ...

Ce misto ar fi sa fim proprietarii (sau sa ne simtim ca proprietarii) acestui forum. Nu cred ca 1000 ar da, dar, daca macar 100 ar da cite 10 lei, ar rezulta 1000, adica 10 milioane. Unii ar da mai mult, OK? Atunci am putea face un site de sa dai cu caciula dupa cîini!

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iaru - 15 Februarie 2007 11:53 PM
mscpro - 15 Februarie 2007 11:00 PM

Ce misto ar fi sa fim proprietarii (sau sa ne simtim ca proprietarii) acestui forum. Nu cred ca 1000 ar da, dar, daca macar 100 ar da cite 10 lei, ar rezulta 1000, adica 10 milioane. Unii ar da mai mult, OK? Atunci am putea face un site de sa dai cu caciula dupa cîini!

Poate iese ceva acum cu asociația aia… eu tot zic de vreo doi-trei ani… poate iese.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
nihilsineMac - 15 Februarie 2007 07:49 AM
huk - 14 Februarie 2007 11:00 PM

Mi-e drag Nevro!
E cu 3 ani mai mare ca fiica-mea.
Il tachinam…
Ok, ma potolesc

BTW, cine face armata e barbat! Cine n-o face, e barbat bine!!

smile smile smile

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Klausenburg

aha, schimbari la nivel inalt.
o conducere noua care pariaza pe forta propriei diversitatii si indeamna userii la intelegere reciproca. nimic nou… pina aici.

alo, conducerea, ce va tot inghesuiti la “audienta?
despre noile voastre aranjamente si despre credibilitate vom avea vreme sa vorbim… pina atunci astept mometul cind incepeti sa va pasati raspunderea!
bafta!

Semnătură 

Bad ideas indicate an open mind.

3 din 5
3

‹‹ Admonestare și retragere      topic "defect" ››