aceste lucruri le gaseste oricine la un simplu SEARCH pe forum…
pentru site, avem niste planuri, le mai discutam si vor fi anuntate vizibil
daca era atat de simplu nu se deschideau jdemii de threaturi cu aceeasi problema/intrebare?
si e ... nasol ca proaspat venit pe forum sa fii trimis la plimbare prin maruntaiele lui. e normal ce zici tu, e firesc sa se dea intai un search dar .... multi nu stiu. abia reusesc sa puna un post. am cunoscut un tip, un viitor macuser, care nu stia sa se logheze. ar fi f bine sa existe pe prima pagina ceva gen wiki sau sfaturi pt problemele intlanite cel mai des de un proaspat macuser
Felicitari lui Tudor pt maturitatea de care a dat dovada in tratarea acestei probleme precum si pentru ce a facut pana in prezent pentru macuserii vechi si mai ales pt cei noi, sper sa fie printre cei prezenti pe forum si de acum incolo.
Urez de asemenea succes celor 4 moderatori in viitoarea sarcina pe care ii rog sa mentina sau chiar sa ridice standardul forumului…ei oricum formau un nucleu aici (impreuna cu Cattus) si de la care, cam primeai ceeea ce te asteptai ... raspunsuri concrete, fara “povesti pe dupa pruni”
Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune.
Sa fie intr-un ceas bun.
Nu stiu nihilsineMac de ce crezi asta. E departe de adevar.
Eu va un management consultativ al forumului cu momente participative. Chiar si democratie 100% de ar fi si tot trebuie respectate regulile grupului.
Oricum, departe de armata.
Eu din pacate am facut-o, dupa ani in care am fentat-o. Am prins revolutia in armata, in Caransebes… nasol. Asa ca stiu ce e aia si sunt anti-militarie convins si cu argumente.
Pana la urma, om vedea cum o iesi. Mie imi pare tare bine ca suntem mai multi, firi diferite, care ne putem completa reciproc.
De exemplu, acum am nervi pe un anumit user care da sa-nmugureasca, care a intrebat aceeasi chestie de doua ori in decurs de vreo 2 saptamani, i s-a explicat in amanunt si cu multiple variante si tot nu pare ca a inteles. Poate ca daca as fi singur, m-ar apuca un puseu dictatorial-militaros-sud-american; dar am stabilit ca ne consultam, ceea ce ma calmeaza din start.
multa bafta si rabdare noilor administratori ... propun sa facem un cont unde doritorii sa poata contribui cu bani pentru sustinerea forumului ...
Ce misto ar fi sa fim proprietarii (sau sa ne simtim ca proprietarii) acestui forum. Nu cred ca 1000 ar da, dar, daca macar 100 ar da cite 10 lei, ar rezulta 1000, adica 10 milioane. Unii ar da mai mult, OK? Atunci am putea face un site de sa dai cu caciula dupa cîini!
multa bafta si rabdare noilor administratori ... propun sa facem un cont unde doritorii sa poata contribui cu bani pentru sustinerea forumului ...
Ce misto ar fi sa fim proprietarii (sau sa ne simtim ca proprietarii) acestui forum. Nu cred ca 1000 ar da, dar, daca macar 100 ar da cite 10 lei, ar rezulta 1000, adica 10 milioane. Unii ar da mai mult, OK? Atunci am putea face un site de sa dai cu caciula dupa cîini!
Poate iese ceva acum cu asociația aia… eu tot zic de vreo doi-trei ani… poate iese.
aha, schimbari la nivel inalt.
o conducere noua care pariaza pe forta propriei diversitatii si indeamna userii la intelegere reciproca. nimic nou… pina aici.
alo, conducerea, ce va tot inghesuiti la “audienta?
despre noile voastre aranjamente si despre credibilitate vom avea vreme sa vorbim… pina atunci astept mometul cind incepeti sa va pasati raspunderea!
bafta!