pai, le-am zis: bafta! si chiar le-o doresc… chiar daca io nu fac nimic pentru asta, user aproape inactiv fiind.
poate, zicindu-le asta, or sa ma mai lase sa scriu
am io una: cand se va inchide acest thread? obsinuiesc sa citesc toate posturile/thread-urile noi, nu suport bulina aia rosie ... si ma ingrtzosheaza acest thread cu urarile lui de “tot inainte” si “tine-o tot asa” !!
doua nelamuriri:
1. De ce trebuie schimbata identitatea vizuala actuala?! Care sunt considerentele care au stat la baza unei asemenea decizii?! Conteaza asta in momentul cand vrei sa faci o asemenea miscare.
2. Cred ca propunerile ar trebui sa fie publice, nu anuntate prin PM adminilor. Transparenta, domnilor!
Parerea mea este ca mai faci din cand in cand cate un refresh la imagine. Nu strica cu nimic. In cazul de fata ar mai fi si schimbarea de conducere care ar fi pusa in evidenta de o asemenea miscare. Personal, imi placea mult prima pagina, mai ales ca scriam articole acolo.
Parerea mea este ca mai faci din cand in cand cate un refresh la imagine. Nu strica cu nimic. In cazul de fata ar mai fi si schimbarea de conducere care ar fi pusa in evidenta de o asemenea miscare. Personal, imi placea mult prima pagina, mai ales ca scriam articole acolo.
Acuma poate miaun aiurea, dar un design nou mi se pare mai puțin urgent decît eliminarea acelei pagini de înmormîntare, fie și provizoriu. Chiar negrul ăla intens trebuie să mai dăinuie acolo o lună-două? Nu poate fi nimic altceva? Un mac, model nou sau vechi, orice…
1. Atat logoul cat si situl actual ii apartin lui Tudor care, asa cum ati aflat toti, vrea (temporar sper eu) sa nu mai fie implicat in macuser.ro .
Omul ne-a rugat sa ii ramana lui ce e al lui. Fara alte comentarii sau considerente. methodine, ce ai adus tu iti ramane tie, pana una alta, vad cu ingrijorare cresterea unui spirit exagerat de proprietate. Va rog respectati munca si proprietatea (intelectuala) altuia!
Evident, daca Tudor va vrea sa intre in concurs cu logo-ul actual ...
2. Propuneri publice ar insemna sa poata exista “contaminari” intre designuri dar si descurajarea unuia cand va vedea “cat de frumoasa e prima propunere”. Acceptam propuneri ca site intreg, postat la tine pe server, nu te impiedica nimeni sa il faci public chiar si aici pe site; sau doar ca imagine cu watermark. Din nou spun, nimeni nu e oprit sa le faca publice, dar daca un concurent nu vrea asta, trebuie sa-i respectam dorinta. Democratia nu inseamna exercitarea unui drept in detrimentul drepturilor celor din jur, eu asa o inteleg, corectati-ma daca gresesc!
3. Cattus, dupa mutare (foarte aproape) pagina aia va putea fi schimbata cu orice. Pana atunci, Tudor e webmaster si sunt convins ca te-a auzit de prima oara.
cam aiurea sa pleci si sa iei si logou dupa tine.
nu cred ca cineva ar trebui sa fie intimidat de lucrarea altuia, daca este probabil ca are si motive. dar daca asta e decizia macar dupa termenu limita sa fie postate toate.