cam aiurea sa pleci si sa iei si logou dupa tine.
nu cred ca cineva ar trebui sa fie intimidat de lucrarea altuia, daca este probabil ca are si motive. dar daca asta e decizia macar dupa termenu limita sa fie postate toate.
graft sper sa te bagi
tudor nu a plecat si nici nu a luat logo-ul dupa el - asa ca nu au rost comentariile pe aceasta tema
Pur si simplu cred ca multi asteapta un face-lift. Ca stiti cum e, se mai plictiseste si omul la un moment dat. Ia sa vedem, cine vine cu un GUI Leopard?
Deocamdata nu exista moderatori, exista doar un Administrator (format din 4 persoane).
in orice societate, stratificarea naste birocratie! sper sa nu existe moderatori, para-moderatori…administrator zonal, sef de camera or whatever…..
cei 4 care si-au “luat pe cap” aceasta “sarcina”, pot sa utilizeze cu totii un user de tip admin si sa se
“foloseasca” de atributiile de admin, ori de cate ori considera necesar.
Rolul moderatorului ar fi mai degraba de “control tehnic”, CTCul de pe vremuri… . Cum ar fi Cattus la .Ro, sa urmareasca sa nu se spuna aberatii pe acolo.
Si nu ar putea adminii sa vada daca se scriu prostii ?!?!? Ca doar sunt 4 bucati. Chiar nu vad rostul moderatorului sau a altor forme de “vice mare smecher”, care poate inchide un thread sau sterge un mesaj dupa bunul plac.
Fratilor ... nu copiati ceea ce se intampla in politica romaneasca acum !!!
La rugamintea macuserilor ce doresc sa trimita si pe mail propunerile de logo si de site, am facut adresa ..
Folositi-o cu incredere si trimiteti materiale!
materialele alea - ca musai ati primit oaresce - cine le mai vede, cine-si mai da cu parerea sau vom fi pusi in fata-n fata cu inevitabilul si va fi prea tirziu sa ne valorificam forta… insurectionala ?