Schimb Dell Inspiron 6400 cu macbook/macbook pro
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 05.02.07

Posed un Dell Inspiron 6400/E1505 `n` Series, Intel Core Duo 1.66 GHz, 1 GB RAM, ATI x1400 128+128, HDD 80 GB, DVD+/-RW, Wi-Fi, Bluetooth 2.0 EDR, Card Reader, tehnologie MediaDirect.
Arata impecabil, nu are pixeli morti. Are garantie inca 2 ani si jumatate. Ruleaza Vista cu interfata Aero, filme HD si jocuri 3D de ultima generatie.
Vreau sa-l schimb cu un macbook sau macbook pro (procesor intel).

Este un topic deschis.. Asta inseamna ca accept comentarii PERTINENTE pe orice tema: ca e exotic, ca e prea comun, ca e prea alb, ca e prea scump, ca e al meu.. bineinteles insotite de argumente smile
A costat 3800 RON in august 2006. Eu il evaluez undeva in jurul a 3000 RON.

Pentru cei care doresc sa-mi faca vreo oferta.. daca e serioasa ma deplasez in afara Clujului. M-am gandit sa ofer pana la 6 milioane pentru un macbook cu core duo sau vreo 12 milioane pentru un macbook cu core 2 duo. Pentru un macbook pro nu pot oferi mai mult de 700$. Orice oferta e binevenita si sunt dispus sa negociez.

Cu cat ma faceti mai repede un posesor de mac, cu atat sunt mai fericit! Eu am facut primul pas: m-am inregistrat pe forumul macuser, deci vreau sa particip la urmatoarea intalnire a mac-entuziastilor.

Maine-poimaine pun si poze.. dar oricum arata ca si in ziua cand l-am cumparat.. vreau sa zic ca l-am ingrijit.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Daca tot trebuie sa tin topicul activ, macar sa scriu ceva interesant.. Nu stiu daca ati vazut asta, dar pare promitator: Un laptop dual screen.. Nu asta ofer eu, dar nu-mi face concurenta deocamdata smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Topic closed