Unitatea DVD
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Vreau sa fac un backup de date, dar unitatea DVD nu mai doreste sa colaboreze. Pana acum a scris fara probleme. Acum, am incercat cu 3-4 aplicatii (toast, disco, burn si system default) si toate ma lasa rece la sfarsit cu “Error unknown”. DVD-ul nu mai este ciitit apoi de mac. Culmea… un amarat de acer cu windows pe el il citeste…. chiar copiaza!

Care ar putea fi problema?

De mentionat (oare?!) ca mi-am luat un cooler de laptop, si acum sta inclinat (cam 5 grade).

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ciudat! Deci DVDul scris cu erori pe Mac e citit fara peobleme pe Win? Ti-as fi recomandat sa incerci si alte marci de DVD (Verbatim, Memorex au mers la mine fara gres), dar nu cred sa fie asta.
Decat poate ca unitatea de pe Mac e pe duca si incepe sa dea erori (laser prea slab pentru citit…?)
Incearca si fara cooler, dar nu ar trebui sa fie influentat de asta. Chiar sunt curios ce-o fi.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Am aflat care era “soparla”. Un nemernic de fisier corupt!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

spune-l aici pe ‘vinovat’

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
equinoxe - 14 Februarie 2007 03:49 AM

Am aflat care era “soparla”. Un nemernic de fisier corupt!

Este una dintre (foarte) vechile și nerezolvatele probleme ale MAC OS, orice generație: dacă un fișier e corupt, trage greu rețeaua, trage greu arderea sau nu trage deloc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sa speram ca noua formatare hard (din Leopard) va elimina multiplele inconsistente ale sistemului! Aici e problema. Sint prea usor coruptibile! Or fi minore, cumva?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iaru - 14 Februarie 2007 01:28 PM

Sa speram ca noua formatare hard (din Leopard) va elimina multiplele inconsistente ale sistemului! Aici e problema. Sint prea usor coruptibile! Or fi minore, cumva?

Poate…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

era fisierul socket MySQL din MAMP. Pentru backup copiasem tot folderul MAMP nu doar folderele “db” si “htdocs”. Cred ca fisierul a fost corupt pentru ca am copiat folder-ul in timp ce procesele rulau (apache si mysql). Am rezolvat stergand resul de fisiere si pastrand doar cele doua foldere cu date importante.

Exspectata tergum Cattus. (sper ca am scris ok)

Semnătură