Ajutor pt a deschide telefonul
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Salut, am si eu nevoie de ajutor pentru a deschide minunatia de iPhone.
De cand cu iOS 7.0.4 am avut o problema cu el, in sensul ca o data sau de 2 ori pe zi aparea ecranul albastru si isi dadea reset. Nu mai puteam sa-l deschid decat daca tineam apasat sleep/wake si home in acelasi timp pt 10 sec. Nici daca il conectam la sursa de curent nu se deschidea.
Peste asta s-a adaugat faptul ca butonul de sleep/wake a inceput sa faca probleme….cand mergea, cand nu. Pana azi cand am avut marele ghinion ca ambele sa se suprapuna…..telefonul si-a dat reset si butonul nu mai merge nici daca il incoronez rege, fac dansuri pe langa el si invoc mai marii zei.
Exista vreo modalitate de a-l deschide in aceasta situatie? Bateria este full, l-am conectat la priza, l-am conectat la iTunes…
am cautat pe net alte solutii (nu am gasit decat de marire a penisului), se pare ca sunt singurul de pe planeta asta care a avut ghionionul ambelor probleme.
Va multumesc anticipat pentru sugestii.

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

Poti incerca sa ti apasat pe butonul home si incest timp sa bagi cablul in el conectat la calculator la iTunes , el va intra in recovery mode si implicit de va aprinde.  De aici ai 2 posibilitati : ori ii faci restore , ori incerci cu recboot sa-l scoti din recovery. Bafta

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Iti multumesc mult, a mers!

Semnătură 

iPhone X - 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

E clar ca trebuie sa-i faci restore si eventual sa scoti jailbreak-ul.
Ce mai astepti? :D Deja e sadism ce faci cu el smile)

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Nu am avut jailbreak si nici nu o sa am vreodata. Asta e sadism. Problema cu resetarea e clar de la iOS, iar butonul e clar stricat. Pentru iOS astept update-ul poate se rezolva, pentru buton voi comanda un chit de pe ifixit si il voi repara chiar eu. Intre timp mi-am luat un 5s…

Semnătură 

iPhone X - 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Daca n-ai jailbreak, atunci e foarte probabil sa fie, da, de la buton. Nu e mare lucru sa-l operezi :D

Spor!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Mda, nu cred ca este greu, problema este ca nu stiu daca sa comand doar butonul sau si cablul… Aveti idee?

Semnătură 

iPhone X - 64 GB