Am citit de cateva ori comanda de mai sus, data in limbaj de mess, dar mi-e frica sa fac o recomandare, n-ar fi exclus sa iau si-o palma ca nu m-am miscat mai repede cu un raspuns. Va las pe voi ...
da exact despre asta era ideea ma scuzati sunt nou pe forum si poate m-am exprimat gresit.vreau sa-mi pun un ssd si sa pun si 16 gb de rami .imac 21 mid 2011 i5
Could not find a PPPoE server for the specified service. Delete the service name option and try reconnecting. If the problem continues, contact your Administrator. acuma intampin ceva probleme cu conectarea la rds .va rog sa ma ajutati pentru setariile ce trebuiesc facute pentru ca altceva nu mai stiu ce sa fac.
Eu am un iMac 27’ mid 2011 pe care am montant un SSD OCZ Vertex 3 pe care ti-l recomand cu caldura.
Exceptand multitudinea de probleme cu display-ul, GPU-ul, sursa si inverterul, sunt multumit.
In afara de SSD va trebui sa achizitionezi separat si niste cabluri.
Cel mai bine ar fi sa-l duci la Noumax si te rezolva ei.
am vorbit cu un prieten si mia recomandat SSD Samsung 840 EVO 2.5”, 250GB, SATA III iar la rami imi puteti spune un produs ce ar fi cel mai recomandat pentru el.si cum sa pun 4 bucati de cate 4 gb sau doua de 8 gb
pune ori ce ram.. nu cred ca esti un utilizator foarte experimentat si care sa aiba nevoie de fiecare farama din latente si alte alea, eu as pune 4 de 4gb daca as sti ca nu mai pun pe viitor.
da ok pun patru placi de cate 4 dar spunetimi va rog ce model imi recomandati si ce frecventa pentru ca am observat ca trebuiesc ceva special.multumesc si o sa revin cu o parere dupa upgrade