this apple id has not purchased lion
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.12.11

salut,am nevoie de putin ajutor.Am vrut sa instalez o copie fresh a sistemului de operare,dar in momentul in care ar trebui sa inceapa descarcarea imi apare acest mesaj “this apple id did not purchased lion”
Din cate am inteles,treaba nu e foarte complicata,trebuie doar sa ma loghez in application store si sa downlodez mavericks,cu actualul meu cont.
In conditiile in care eu nu am sistem de operare pe mac,va rog pe voi,daca sunteti dispusi sa ma ajutati,logandu-va cu contul meu si descarcand mavericks.
Nu e necesar sa descarcati neaparat sistemul de operare,trebuie doar sa va logati cu contul meu,sa confirmati ca-l descarcati si apoi puteti opri downloadul oricand
Daca e cineva dispus sa ma ajute ii voi oferi datele contului in mesaj privat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Mavericks trebuie instalat ca upgrade din App store peste sistemul existent ca sa faca si partitia de recovery. Daca spune ca Lion nu e cumparat, inseamna ca tu ai bootat de pe un recovery cu Lion, chiar daca ar intra cineva si ar confirma in store pe contl tau, tot nu vei putea sa pui 10.9. pt ca nu ai recoveryul de Mavericks.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.12.11

merci mult pentru raspuns

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Tie iti trebuie un Mavericks descarcat si restaurat pe un stick USB de cel putin 8 G, cu Disc Maker. Bootezi de pe stick, formatezi hardul si instalezi. Daca zici ca nu ai sistem de operare pe Mac, inseamna ca nu ai nici date, deci dai erase disk din installer si apoi instalezi. Dar pentru asta trebuie cineva cu un Mac functional sa iti faca stick-ul cu Mavericks pentru instalare.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Daca spui de unde ești, poate vei primi mai repede, decât speri, ajutor…

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….