Salut baieti. Momentan detin un HP Paviolion si m-am saturat de windows asa ca mam gandit sa trec pe un macbook pro 15 i5 mid 2011. Credeti ca merita?
Detalii:
Apple MacBook Pro (2 - mid 2011) Informatii tehnice:
Nume model: MacBookPro6, 2
Procesor: 2,4 GHz
Tip procesor: Intel Core i5 (520 M)
Memorie: 8 GB 4 x 4 GB DDR3, 1067 MHz SO-DIMM
Capacitate disc: 320 GB SATA HDD, Seagate, 5, 4 k (o sa iau un SSD)
In auto: SuperDrive MATSHITADVD-R UJ-898
Dimensiuni display: 15.4 lucido (lucido)
Rezolutie: 1440 x 900
Placa video: Intel HD graphics, 288 MB di incorporato VRAM NVidia GeForce GT 330 M, 256 MB di VRAM, con porta mini display (uscita video)
Layout tastatura: QWERTY
Tastatura iluminata: Sì (tedesco, QWERTZ)
Status baterie: 5350 mAh 6900 mAh (77 GUT)
Numar cicluri incarcare: 702
Sistem operativ: Mac OS X 10.6 Snow Leopard
PRET: 650€ stare impecabila fara cea mai mica zgarieturi
P.S: Nu ma pricep absolut deloc la mac si am apelat la forumul vostru pentru a obtine ceva informatii si a fi ajutat sa aleg ceva bun
Bateria e un pic cam “tocită” la 702 cicluri - pregătește-te într-un an să iei una nouă.
Memoria e ok, SSD-ul poți să-l pui cu un OptiBay în locul unității optice și să păstrezi și HDD-ul.
Tastatura este în limba germană - sper că ai văzut asta
Te-ai uitat pe mac2sell.net să vezi ce zic cei de acolo de pretul configuratiei ăsteia ?
Bateria e un pic cam “tocită” la 702 cicluri - pregătește-te într-un an să iei una nouă.
Memoria e ok, SSD-ul poți să-l pui cu un OptiBay în locul unității optice și să păstrezi și HDD-ul.
Tastatura este în limba germană - sper că ai văzut asta
Te-ai uitat pe mac2sell.net să vezi ce zic cei de acolo de pretul configuratiei ăsteia ?
Problema este ca locuiesc in italia, si aici sunt foarte scumpe, am preferat sa il iau din germania deoarece acolo le gasesc la preturi decente. Am o nelamurire, intre i5 si i7 este asa mare diferenta?
Din cate stiu eu nu dar nu am foarte multe informatii privind acest aspect. Diferenta de pret intre cele doua este minora din punctul meu de vedere, eu l-as lege pe cel mai nou.
Din cate stiu eu nu dar nu am foarte multe informatii privind acest aspect. Diferenta de pret intre cele doua este minora din punctul meu de vedere, eu l-as lege pe cel mai nou.
Al doilea e din state si ar trebui sa dau in jur de 100€ si ceva pe transport. Dacă las lua pe al doilea mai rezista câțiva ani? (2-3)
Pentru ce ai nevoie, oricare dintre cele doua rezista…chiar mai mult.
Il folosesc la navigare internet, muzica, filme, documente, cate un joc in timpul liber si cam atat. Momentan am un HP Pavilion cumparat acum 2 ani si sincer mam saturat de windows, am “butonat” macbookul unui prieten si mi sa pus pata pe macbook, intre windows si os e o diferenta de la cer la pamant. OS-ul e super fluid, cat am stat pe el 20min lag ABSOLUT deloc se misca extraordinar. Pe al meu si cand conectez telefonul la iTunes face figuri, de programe si altele nu mai zic..