EFI MacBook Pro A1278 din 2010 dump untouched
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Salutare tuturor !
Am o buba cu un MacBook Pro model: A1278 din 2010.
Cumparat acum ceva vreme de o cunostinta din spania de la posesorul de drept . Au trecut anii , mai exact 2010 si romanasul nostru a umblat prin toate cotloanele , a pus carca de parole , sistem , efi .... care mai de care mai sugubete . Acum sa bulit hardul si vrea sa ii reinstalez sistemul.

Reinstaleaza daca poti . Tin option apasat sa booteze de pe HDD USB cu OS X pe el si pac Lacatelul cu parola .

Are cineva un dump de firmware sau vreo placa busita darde la care potrecupera cipul cu firmwareul ?

Daca se poate neblocat sau daca stie parola ar fi ok.

Proframator ICSP am . Facut de mine cu ATMEGA 8 sau se poate face si cu Arduino ( Arduino Uno facut tot demine ) dar nu am nenorocirea de cip.

Daca are careva il rog sa dea de stire , main sau privat .
Multumesc

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
aygun - 22 Februarie 2014 02:05 PM

Salutare tuturor !
Am o buba cu un MacBook Pro model: A1278 din 2010.
Cumparat acum ceva vreme de o cunostinta din spania de la posesorul de drept . Au trecut anii , mai exact 2010 si romanasul nostru a umblat prin toate cotloanele , a pus carca de parole , sistem , efi .... care mai de care mai sugubete . Acum sa bulit hardul si vrea sa ii reinstalez sistemul.

Reinstaleaza daca poti . Tin option apasat sa booteze de pe HDD USB cu OS X pe el si pac Lacatelul cu parola .

Are cineva un dump de firmware sau vreo placa busita darde la care potrecupera cipul cu firmwareul ?

Daca se poate neblocat sau daca stie parola ar fi ok.

Proframator ICSP am . Facut de mine cu ATMEGA 8 sau se poate face si cu Arduino ( Arduino Uno facut tot demine ) dar nu am nenorocirea de cip.

Daca are careva il rog sa dea de stire , main sau privat .
Multumesc

chiar daca pare o solutie simpla si nevinovata…nu e chiar asa:chiar daca rescrii acel eeprom poti avea surpriza in scurt timp sa te trezesti cu macul din nou blocat,si 2, nu e nici chiar legala treaba asta,poti dovedi ca romanasul este proprietarul de drept?si ca macul nu este in lista “neagra”?

*ca si pont, daca sti rusa gasesti pe melagurile lor ceea ce cauti.

Semnătură 

...prin livada cu mere…