Muzica si sunetele din iMovie sunt sau nu free?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.04.07

Sunt deja la a doua situatie cand FB si YT imi creaza probleme cu materialele video pe care incerc sa le up-load-ez. Folosesc doar sunete aditionale free din imovie si cu toate astea, cele doua aplicatii imi taie elanul, pe motiv ca folosesc eu cumva, ceva, care nu e al meu, sunet sau imagine si pana se vor lamurii ei, in secolul tz-shpe, ei imi sterg postarea veche (YT) sau nu ma lasa sa o fac (FB). Deci, e sau nu e free banca de sunete iMovie, si daca e free, ce pot face impotriva nesimtirii celor doua amintite si, ce e cel mai de neinteles, daca sunt al nushtiu catelea mac user lovit sub centura, de ce Apple tine capul sub nisip, tacand malc, cand alte doua mari concerne pun stapanire pe banca lor de sunete, pentru care ei, Apple, au dat bani, grei?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Da-le un mesaj la suport. Vezi aici.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

pentru youtube ar trebui sa mearga, asa au baietii de la the slo mo guys absolut toate filmuletele slo mo. au si explicat de unde au muzica, de la un efect iMovie: http://www.youtube.com/watch?v=y9sriE5VMQc

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Pe youtube daca te-au prins o data te-ai ras, nu mai poti pune filme mai mari de 15min. Dar in rest poti pune, nu stiu de ce zici ca nu merge. Pe fb dupa ce ca face praf calitatea, nici nu te lasa, eu nici nu m-as mai obosi, pe fb se pierd dupa o zi, pe youtube raman.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dacă ai filme frumoase - pune-le pe Vimeo.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

‹‹ 1.24.14      Sync muzica iTunes ››