Vodafone blocheaza Viber?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Foarte ciudat, pe 3G Vodafone nu pot comunica pe Viber, in schimb What’sUp merge.
Viber-ul e blocat de Vodafone? Sau este vreo problema temporara cu serverele Viber?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

probleme viber…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

Vodafone nu vrea pe 3g, nu mai pierde vremea cu forumurile. Este simplu si trist: doar wifi.
La orange a mers din prima clipa cand l-am instalat.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

A, si viber nu au probleme. Este doar vodafone.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Niște țărani ...

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ati citit contracul ala lung-lung de la Vodafone ? Zice pe-acolo ca nu puteti folosi conexiunea de date pentru chestii care provoaca prejudicii Vodafone, adica daca vreti sa vorbiti cu cineva, nu puteti folosi VoIP peste GSM/3G deoarece asta prejudiciaza Vodafone de banii de la o eventuala convorbire telefonica pe care sa o taxeze ei. La fel - chat versus SMS/MMS.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Eu n-am contract de exemplu, nu stiu daca s-ar aplica si la mine pt ca m-am mutat la orange unde iarasi nu am contract.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.12.11

Noile abonamente de la Vodafone nu mai au aceasta restrictie referitoare la servicile VOIP. M-am lovit si eu de aceasta problema in trecut iar solutia era activarea unei optiuni extra pentru serviciul VOIP, nu mai tin minte costul parca era undeva intre 2-3 euro lunar.

Semnătură 

watch 42mm Stainless Steel Case with Milanese Loop
Iphone 6 16 gb
Iphone 5s Silver 16 gb
Retina Macbook Pro 15” Late 2013 2,3 Ghz Intel Core i7,  16 GB RAM, 512 Flash storage, Nvidia GT 750M.
Retina MacBook Pro 13” Late 2013 2,4 Ghz Intel Core i5, 8 GB, 256 Flash storage.
Airport Time Capsule 2TB 5th generation
Ipad 3rd generation Wifi only 16GB
Ipad Mini Retina Wifi only 16GB

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ca sa il citez pe dan: Niște țărani ...

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Si eu am vrut net mobil de la Vodafone (cartela nu abonament, ca il folosesc mai rar) dar pe site-ul lor se specifica clar ca traficul VoIP este posibil doar cu o extraoptiune la abonament. Ma rog, trebuie si concurenta sa traiasca.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.12.11

Dar ce spuneti de Apple care restrictioneaza apelurile Facetime prin 3g pe iphone 4?

Semnătură 

watch 42mm Stainless Steel Case with Milanese Loop
Iphone 6 16 gb
Iphone 5s Silver 16 gb
Retina Macbook Pro 15” Late 2013 2,3 Ghz Intel Core i7,  16 GB RAM, 512 Flash storage, Nvidia GT 750M.
Retina MacBook Pro 13” Late 2013 2,4 Ghz Intel Core i5, 8 GB, 256 Flash storage.
Airport Time Capsule 2TB 5th generation
Ipad 3rd generation Wifi only 16GB
Ipad Mini Retina Wifi only 16GB

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.02.14

In cazul meu, cu abonament RED pe Vodafone nu exista nici o problema. Cred ca situatia se repeta in toate abonamentele, indiferent de operator, pentru care au minute nelimitate. Astfel, nici pe ei nu ii deranjeaza 3g.

@Lambrino: ai constatat tu asa ceva, sau e vreo stire de undeva?

Semnătură 

Ai nevoie de un SRL, PFA, ONG? Te ajut GRATUIT cu dosarul de acte. Informatii gasesti pe pagina web mentionata in profilul meu.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11
psergiu - 25 Februarie 2014 04:40 PM

Ati citit contracul ala lung-lung de la Vodafone ? Zice pe-acolo ca nu puteti folosi conexiunea de date pentru chestii care provoaca prejudicii Vodafone, adica daca vreti sa vorbiti cu cineva, nu puteti folosi VoIP peste GSM/3G deoarece asta prejudiciaza Vodafone de banii de la o eventuala convorbire telefonica pe care sa o taxeze ei. La fel - chat versus SMS/MMS.

Pai si iMessage si Facetime de ce functioneaza pe 3G (Vodafone)? Pana la urma urmei este acelasi tip de prejudiciu ca si in cazul Viber…

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Păi cu Apple au contract - diverși bani trec dintt-o mână în alta cu fiecare iPhone vândut cu abonament umflat.
Da Viber și ăilalți aduc vre-un câștig ? Nu. Atunci îi tăiem.

De aia e mare scandal în US cu “Net Neutrality”. ISP-urile, lăsate de capul lor au venit cu idei să limiteze accesul la Google, Netflix, Hulu - cerându-le acestora bani pentru a lăsa lumea să îi acceseze. Dă Microsoft banu’ gros ? Bing merge bine, Google din doi în trei.

Cu “Net Neutrality” se încearcă în US crearea unor legi prin care accesul la internet să fie tratat ca o utilitate. La fel cum compania de curent electric nu–ti poate interzice să alimentezi aparate de la firma X că nu sunt prieteni cu ei, nici ISP-urile nu au voie să impună limitări artificiale traficului clienților săi.

La noi … dacă ar veni Microsoft cu ploconul mare, s-ar redirecta direct tot traficul google către bing. Și ar declara și echipamentele Apple ilegale - așa - ca bonus.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Probabil ca le-a scapat dar ... sa nu le dam idei.

‹‹ iOS updata      White Paper securitate iOS ››