iWork vrea din nou bani
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bacau
Macuser din: 31.08.13

cand am cumparat macbook air-ul am abut gratuita suita iWokr cu pages, numbers, keynote, garageband, guitarnushce si allele, m-am jucat putin cu ele si nu le-am mai bagat in seama, ei bine, ieri am fost nevoit sa instalez pe curat os-ul (pentru ca sunt novice in ale mac-ului am reusesc sa stric ceva prin el). Am fost uimit ca instalarea OTA s-a facut in Mountain Lion si dupa aia am facu update manual la Mavericks dar ideea e ca acuma in contul din Appstore imi cere bani pe Keynote, Pages si Numbers ? Oare de ce ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 28.04.13

Daca ai cumparat macul in 1 octombrie 2013 sau dupa aceasta data le poti lua gratis aplicand aici : http://www.apple.com/creativity-apps/mac/up-to-date/

Pages, Numbers, and Keynote are free on the Mac App Store for qualifying Mac computers purchased on or after October 1, 2013. OS X Mavericks required. Downloading apps requires an Apple ID.
GarageBand is free on the Mac App Store for all compatible Mac computers with OS X Mavericks. Additional GarageBand instruments and sounds are available with an in-app purchase. Downloading apps requires an Apple ID.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Bacau
Macuser din: 31.08.13

bravo, merci mult, am rezolvat
Problema era de ca am confundat ipad-ul air cumparat recent cu macbook-ul. Pe ipad am primit suita gratis si am lucrat acolo cu cateva documente. Pe mb nu am avut-o niciodata.
ps: feeling old right now.

‹‹ iDVD      MS office for MAC ››