vad ca ficiorii (apple) au inceput sa se tot joace…
Acum la modul de telefon, e mai greu sa nimeresti bulkinele colorate… incep sa-l transforme in tel de cocalari, numai cza sapoata sa-l vanda.
Functionalitati… tasta de sters un nr de telefon cand il introduci cresit (0 cifra) e tot in dreapta sus greu de atins cu aceeasi mana cu care tii telefonul.
Pe urma bulina de terminat convorbirea, iti capteaza atentioa destul de mult ca sa o nimeresti….
Vreau functionalitate de telefon 6.x
Cica Ive a fost rechemat?
Sa fim seriosi, cate nr de tel introduci manual si cate gresit?
Altfel ai dreptate, butonul de sus se atinge greu si nu numai ala de la tel ci absolut din orice aplicatie, probabil din cauza asta au facut swipe pt back, eu in aplicatiile mele incerc sa evit butoane sus si sunt sigur ca intr-un viitor o sa recomande si ei la fel.
Va place optiunea de bold? Eu am activat-o dar e totul mult prea bold acum, o cam dau in extreme baietii astia numai de dragul de a nu ajunge inapoi la lookul de ios6, ceea ce se va intampla inevitabil oricum.
Eu folosesc smartphone si pentru funcția de phone.
Zilnic inițierii peste 70-80 de apeluri, din care aproximativ 75% spre numere ce nu sunt in agenda. Atunci mai Greșesc si este de-a dreptul incomod.
Pe urma, fiind un mare povestitor mereu imi apare câte un apel in așteptare.
Pana acum le gestionai ușor, acum cu bulinele acestea, trebuie sa te uit de doua trei ori pana nimeresti ceea ce vrei.
De cand cu 7.1 aproape fiecare apel in aștepta i-l refuz din greșeală.... Si chiar am apeluri pe care nu-mi permit sa le refuz.
Băieții de la fabriaca de mere cred ca încep sa uite ca ei produc și Smart dar si phone.
Nu discut de partea de Smart care, pe mine, ma satisface pe deplin.
N-am avut probleme cu gestionarea a 9 căsuțele de mail, cu aplicații etc…etc…. La partea asta chiar e bun.
Am așteptat 7.1 ca pe un cireș copt după ce am observat ceva scădere a performanței bateriei pe iPhone 5 odată cu update-ul la 7.0.6. După câteva zile remarc că lucrurile NU s-au îmbunătățit remarcabil. Mai am răbdare.
Ce mă deranjează însă este o scădere vizibilă a de performanță pe iPad 3. “Agață” peste tot, până și la închiderea aplicațiilor din task manager. Sunt dezamăgit. Mai ales că nu-l forjez decât cu browsing, mail, Flipboard și BBC News. Cu bateria iPad-ului însă n-am remarcat surprize.
Mie nu imi place frate cum vad icoanele persoanei care ma suna. Aveam o poza cu cumnata, pozata in zona bustului generos si imi facea placere sa ii raspund tare tarziu, ma tot uitam cu zambetul larg. Acum, ciuciu sa zic asa. Are idee cineva cum pot face sa vad din nou mare apelantul, sa pot zambi din nou? )
Mai are careva probleme cu cabluri third-party dupa upgrade-ul la 7.1, probleme pe care nu le-a avut inainte? Eu am avut instalate toate variantele de beta 7.1 si nu am avut astfel de probleme pina la upgrade-ul la varianta finala
Mai face la cineva la fel? De pe ecranul 2 si doar de acolo deschideti si inchideti camera foto. Apare o anomalie mare alba in stanga ecranului?
la mine nu ,pe un 4s . dar cred ca stiu despre ce zici tu , eu pateam la whatsapp pana sa ii faca update , tot asa cand il inchideam si il deschideam pe partea stanga aparea o ‘pata’ alba.