3 din 5
3
iOS 7.1
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
interesantul - 11 Martie 2014 10:12 AM

vad ca ficiorii (apple) au inceput sa se tot joace…
Acum la modul de telefon, e mai greu sa nimeresti bulkinele colorate… incep sa-l transforme in tel de cocalari, numai cza sapoata sa-l vanda.
Functionalitati… tasta de sters un nr de telefon cand il introduci cresit (0 cifra) e tot in dreapta sus greu de atins cu aceeasi mana cu care tii telefonul.
Pe urma bulina de terminat convorbirea, iti capteaza atentioa destul de mult ca sa o nimeresti….
Vreau functionalitate de telefon 6.x

Cica Ive a fost rechemat?

Sa fim seriosi, cate nr de tel introduci manual si cate gresit?
Altfel ai dreptate, butonul de sus se atinge greu si nu numai ala de la tel ci absolut din orice aplicatie, probabil din cauza asta au facut swipe pt back, eu in aplicatiile mele incerc sa evit butoane sus si sunt sigur ca intr-un viitor o sa recomande si ei la fel.

Va place optiunea de bold? Eu am activat-o dar e totul mult prea bold acum, o cam dau in extreme baietii astia numai de dragul de a nu ajunge inapoi la lookul de ios6, ceea ce se va intampla inevitabil oricum.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Eu folosesc smartphone si pentru funcția de phone.
Zilnic inițierii peste 70-80 de apeluri, din care aproximativ 75% spre numere ce nu sunt in agenda. Atunci mai Greșesc si este de-a dreptul incomod.

Pe urma, fiind un mare povestitor mereu imi apare câte un apel in așteptare.
Pana acum le gestionai ușor, acum cu bulinele acestea, trebuie sa te uit de doua trei ori pana nimeresti ceea ce vrei.
De cand cu 7.1 aproape fiecare apel in aștepta i-l refuz din greșeală.... Si chiar am apeluri pe care nu-mi permit sa le refuz.

Băieții de la fabriaca de mere cred ca încep sa uite ca ei produc și Smart dar si phone.

Nu discut de partea de Smart care, pe mine, ma satisface pe deplin.

N-am avut probleme cu gestionarea a 9 căsuțele de mail, cu aplicații etc…etc…. La partea asta chiar e bun.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Cam cat de bine se misca pe iPhone 5?

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 16.02.09

Pe iPhone 5C se misca impecabil. La fel pe iPad 4.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 30.12.10

Pe 5 merge impecabil, pe i4 merge mai bine cu 20% față de 7.0.6

Semnătură 

iPhone 6 Space Gray, 16 GB
iPad (4th) WiFi+Cellular
Macbook Pro Retina 13,3”

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

dar cu bateria cum sta? dupa ce am avut “dude” cu 5-ul, pe 5s am in continuare 7.0 pt ca imi convine de minune cat tine bateria…

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

Am așteptat 7.1 ca pe un cireș copt după ce am observat ceva scădere a performanței bateriei pe iPhone 5 odată cu update-ul la 7.0.6. După câteva zile remarc că lucrurile NU s-au îmbunătățit remarcabil. Mai am răbdare.
Ce mă deranjează însă este o scădere vizibilă a de performanță pe iPad 3. “Agață” peste tot, până și la închiderea aplicațiilor din task manager. Sunt dezamăgit. Mai ales că nu-l forjez decât cu browsing, mail, Flipboard și BBC News. Cu bateria iPad-ului însă n-am remarcat surprize.

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

Mie nu imi place frate cum vad icoanele persoanei care ma suna. Aveam o poza cu cumnata, pozata in zona bustului generos si imi facea placere sa ii raspund tare tarziu, ma tot uitam cu zambetul larg. Acum, ciuciu sa zic asa. Are idee cineva cum pot face sa vad din nou mare apelantul, sa pot zambi din nou? smile)

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

Nu mai pot edita, ignorati vocabularul de dimineata, eram in bucuresti cu capu’ cand l-am scris.

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Nu putem să ne dăm cu părerea până nu vedem și noi poza,să știm despre ce este vorba… smile

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Se pare ca nu se poate…. https://discussions.apple.com/thread/5981752?start=240&tstart=0

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

Mai are careva probleme cu cabluri third-party dupa upgrade-ul la 7.1, probleme pe care nu le-a avut inainte? Eu am avut instalate toate variantele de beta 7.1 si nu am avut astfel de probleme pina la upgrade-ul la varianta finala

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Mai face la cineva la fel? De pe ecranul 2 si doar de acolo deschideti si inchideti camera foto. Apare o anomalie mare alba in stanga ecranului?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
.ral:cr - 20 Martie 2014 10:11 PM

Mai face la cineva la fel? De pe ecranul 2 si doar de acolo deschideti si inchideti camera foto. Apare o anomalie mare alba in stanga ecranului?

la mine nu ,pe un 4s . dar cred ca stiu despre ce zici tu , eu pateam la whatsapp pana sa ii faca update , tot asa cand il inchideam si il deschideam pe partea stanga aparea o ‘pata’ alba.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
.ral:cr - 20 Martie 2014 10:11 PM

5S, nu.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

3 din 5
3