De cand cu update-ul la 7.1, pe 4s imi tot arata ca face ceva in background dar numai in fereastra de standby, nu in aplicatii - atasat.
Doar cand sunt pe 3g sau wireless. Am inchis toate aplicatiile din background dar tot face asa.
Bateria se scurge vazand cu ochii. Ghici ghicitoare ce scurge bateria?
Astazi mi-a facut si mie asa prima oara dupa update, iPhone 5s. L-am inchis si redeschis si a disparut.
Foarte tare. Inchis si apoi deschis, nu mai apare. Poate era bug dar totusi bateria se cam ducea. O sa vad acum daca tine mai mult, cert este ca a disparut.
Mersi!
In mod normal daca activezi Reduce Motion ar trebui sa mearga putin mai repede…
Am inteles acum de ce este aparent acel LAG de la apasarea butonului home pana la executie atunci cand e Reduce Motion ON. Defapt ori au uitat ori nu au scos timerul alocat animatiei ferestrelor. Si in cazul asta nu se mai executa animatiile dar a ramas timerul si de aici senzatia urata de lag. Este singura explicatie pe care am gasit-o.
Pe mine ma deranjeaza ca nu mai apar imaginile pe tot ecranul cand te suna cineva. foarte urat noul design. Sper sa readuca acest feature în urmatorul update pentru ca mi se pare una din cele mai tari functii din tot iOS-ul.
E disponibil la download IOS 7.1.1
Imbunatatiri pentru Touch ID,iPhone 5 bineinteles.
Si pentru Apple Tv e disponibil 6.1.1.
Asteptam pareri dupa updata.
A facut cineva update la 7.1.1 ?
cum e autonomia?
eu eram pe 7.04 si eram multumit.
Am zis sa pun 7.1.1 pt baterie. Unii au zis ca e mai buna autonomia pe iphone 5 cu 7.1.1 dar nu imi plac modificarile facute.
Acuma cand ma suna cineva nu apare poza pe tot ecranul ci mica. Modificari facute cand au lansat 7.1
Din ciclul “ce are în plus”: pe 7.1.1 aplicația HBO Go România crășuie la 2 secunde de la lansare. E plin Appstore de “review-uri”.
Eh, ce să-i faci, te-ai grăbit să actualizezi iPad-ul nevestei, acu dormi pe preș până iese actualizare la aplicație ...