Buna seara,am si eu un macbook white 2007,core2duo 2ghz,3gb ram,intel gma x3100,hdd 80gb mac os x 10.5.8. Problema este ca vreau sa instalez 10.7 si nu stiu cum,ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Cum adica iti zice ca nu e compatibil? Of ce urasc atunci cand veniti cu o prioblema pe care o descrieti in doua vorbe. Fa si tu o poza cu mesajul pe care ti-l da si pune-o aici ca sa ne putem da si noi seama ce se petrece si de ce nu iti merge mai exact.
In alta ordine de idei, tu ai incercat cumva sa ii dai upgrade la instalare? Daca da, s-ar putea tocmai asta sa fie buba. Sa nu poti sa sari peste o versiune de sistem, adica de la 10.5 la 10.7. In cazul asta, de pe discul boot-abil, selecteaza sa razi sistemul vechi si sa il instalezi doar pe cel nou. Cum spuneam, fara sa dai si tu mai multe detalii, nu stiu cum te putem ajuta.
Si am uitat sa specific. Verifica si tu pe everymac.com si vei vedea ca 10.7 e ultimul care e suportat de MacBook-ul tau. Nu stiu ce vroiai sa faci cu 10.8 in cazul asta…