Mouse
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.01.07

Caut să cumpăr mouse apple ca în figurile de mai jos (alb şi negru) de preferat noi. M-am uitat la istyle şi noumax dar n-am văzut decît mighty mouse. Se mai găsesc sau trebuie să caut doar folosite?

Semnătură 

sînt dintre cei #@$!%$, cu principii…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 06.01.07

folosite!!!
100 ron vand eu unu ...e ca nou!!!!
0724347787

Semnătură 

—-Sa moara Windousu!!!—-

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Avand in vedere cum arata perifericele Apple… Sincer am si eu unul in dotare (cel pe alb) datorita unui domn de aici de pe forum si chiar e criminal ca design. Sper sa vrea cineva sa se desparta de el.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Vezi ca am văzut în CORA Pantelimon de vânzare. Mai aveau câteva. Am uitat prețul

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

Am eu daca vrei, nu sunt noi dar nici foarte folosite…...Unul e alb… daca caut prin casa gasesc sigur si unul negru… daca le vrei (ca mai am vreo 3 oricum pentru colectie) zi-mi si ne intelegem noi cumva…

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
lainic - 15 Februarie 2007 01:47 PM

Caut să cumpăr mouse apple ca în figurile de mai jos (alb şi negru) de preferat noi. M-am uitat la istyle şi noumax dar n-am văzut decît mighty mouse. Se mai găsesc sau trebuie să caut doar folosite?

Astea-s istorie, Apple mouse, one button… nu se mai produc, noi nu cred să mai fie, poate rătăcite pe undeva. Altfel, beton, merg ani de zile fără cusur.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

credeti ca aveti si pt mine unul vechi, negru? pentru laptop il vreau.
cu cat mai vechi, cu atat mai ieftin, cu atat mai bine ma gandesc eu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

mno… doua bucati albe am gasit disponibile prin casa… doua bucati albe pleaca la dl. lainic azi…. sunt sigur ca mai am prin casa.. da momentan abia l-am gasit pe al doilea printr-un sertar de birou.. daca mai gasesc va anunt.. :D

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Cumpărat mouse alb şi un prieten făcut fericit. Mersi, PallMAC. Mai rămîne să găsesc un mouse negru, prin urmare dacă vreţi să scăpaţi de aşa ceva şi arată bine nu ezitaţi să mă contactaţi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

creca te rezolv si de asa ceva… :D

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 06.01.07

80 ron alb impecabil

Semnătură 

—-Sa moara Windousu!!!—-

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
frontend - 20 Februarie 2007 12:58 PM

80 ron alb impecabil

s-a rezolvat cu mouse-ul alb. am scris deja mai sus si la un pret de bun gust.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Daca mai doreste cineva mouse, am mai gasit unul alb de care ma pot dispensa. Asta e de ala Apple PRO optic cu rotita de reglare pe spate…  E functional si arata OK.
Plus vreo 2 tastaturi negre de care insa nu stiu nimic… le voi proba in weekend…

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

mouse-ul s-a rezervat deja de trei ore peste vreo juma de ora pleaca din bucuresti…
Tastaturile nu stiu in ce stare sunt… Par ok la prima vedere dar nu stiu cat de bine functioneaza sau nu. Le probez pe amandoua deseara si va tin la curent.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.06.06

Salut PallMac. Daca este una pe USB ma intereseaza pentru batranul iMac G3 (am vorbit si La Nave). Avand in vedere ca este destinat unor copii prefer sa fie pe tastatura exact ceea ce apare la apasarea tastei. Noi astia mai mari ne adaptam dar ei, macar cand invata sa fie OK. Merci pentru raspuns.