Caut să cumpăr mouse apple ca în figurile de mai jos (alb şi negru) de preferat noi. M-am uitat la istyle şi noumax dar n-am văzut decît mighty mouse. Se mai găsesc sau trebuie să caut doar folosite?
Avand in vedere cum arata perifericele Apple… Sincer am si eu unul in dotare (cel pe alb) datorita unui domn de aici de pe forum si chiar e criminal ca design. Sper sa vrea cineva sa se desparta de el.
Am eu daca vrei, nu sunt noi dar nici foarte folosite…...Unul e alb… daca caut prin casa gasesc sigur si unul negru… daca le vrei (ca mai am vreo 3 oricum pentru colectie) zi-mi si ne intelegem noi cumva…
Caut să cumpăr mouse apple ca în figurile de mai jos (alb şi negru) de preferat noi. M-am uitat la istyle şi noumax dar n-am văzut decît mighty mouse. Se mai găsesc sau trebuie să caut doar folosite?
Astea-s istorie, Apple mouse, one button… nu se mai produc, noi nu cred să mai fie, poate rătăcite pe undeva. Altfel, beton, merg ani de zile fără cusur.
mno… doua bucati albe am gasit disponibile prin casa… doua bucati albe pleaca la dl. lainic azi…. sunt sigur ca mai am prin casa.. da momentan abia l-am gasit pe al doilea printr-un sertar de birou.. daca mai gasesc va anunt.. :D
Cumpărat mouse alb şi un prieten făcut fericit. Mersi, PallMAC. Mai rămîne să găsesc un mouse negru, prin urmare dacă vreţi să scăpaţi de aşa ceva şi arată bine nu ezitaţi să mă contactaţi.
Daca mai doreste cineva mouse, am mai gasit unul alb de care ma pot dispensa. Asta e de ala Apple PRO optic cu rotita de reglare pe spate… E functional si arata OK.
Plus vreo 2 tastaturi negre de care insa nu stiu nimic… le voi proba in weekend…
mouse-ul s-a rezervat deja de trei ore peste vreo juma de ora pleaca din bucuresti…
Tastaturile nu stiu in ce stare sunt… Par ok la prima vedere dar nu stiu cat de bine functioneaza sau nu. Le probez pe amandoua deseara si va tin la curent.
Salut PallMac. Daca este una pe USB ma intereseaza pentru batranul iMac G3 (am vorbit si La Nave). Avand in vedere ca este destinat unor copii prefer sa fie pe tastatura exact ceea ce apare la apasarea tastei. Noi astia mai mari ne adaptam dar ei, macar cand invata sa fie OK. Merci pentru raspuns.