1 din 3
1
Sondaj
Vii sîmbătă 28 ianuarie 2006 la un an de la prima întîlnire macuser.ro?
Da, singur 12
Da, însoțit 3
Nu, nu vin 4
Nu m-am decis, poate vin 6
Total voturi: 25
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
joi 26 ian 2006 sau sîmbătă 28 ian
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

La sfîrșit de ianuarie 2006 se face un an de la prima întîlnire macuser (29 ian 2005), deci, la final de ian 2006, o facem, cum a fost prima oară, sîmbătă, tot la mine la fac sau în alt loc, deci nu într-un local, eventual mergem undeva la o gustare după aceea; sau rămîne joi 26 ian.
Rog feedback, eu aș propune să fie sîmbătă 28 ian 2006, cu speranța că vom fi măcar 25 de suflete… inclusiv cei de departe.
Aseară la Salamandra am fost blagosloviți cu manele, muzică țigănească și alte alea, ca la nunta Pirandei… Cred că va trebui să schimbăm localul (îl rugasem pe patron să nu pună așa ceva…)
Deci chestionar:
- următoarea întîlnire din ian 2006 rămîne standard joi, 26 ian orele 18.00 într-un local (se pare altul decît Salamandra, dar asta e altă poveste)?
- sau o facem aniversar sîmbătă 28 ian 2006 undeva într-o sală, văd eu unde, și apoi mergem la o berică pe undeva prin jur?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

daca nu e cu suparare din partea facultatii, putem sa o facem la tine, si dupa…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

eu as veni simbata pe 28 la facultate, de venit oricum vin chiar daca va trebui sa ne intilnim la Polul Nord smile

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Am făcut o cerere la Apple să ne trimită ceva materiale promoţionale pentru meeting (fiţi atenţi că ei sunt cu ochii pe thread-ul asta). Am pus ca dată 28 ianuarie, cred că sâmbătă este cel mai nimerit. Nu-mi fac prea mari speranţe că o să trimită ceva, dar cine ştie…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ar fi misto sa iasa o chestie aniversara, cu mai multi useri. Nu stiu cum e la facultă, dar banuiesc ca e bine.
Cât despre Salamandra, deh, se mai intamplă chestii d-astea. Toata muzica aia era pentru o singura masa, va dati seama ca au platit ăia de zece ori cât noi. Dacă patronul ar spune dinainte si ne-ar băga sus, n-ar fi nici o supărare, nu?

Concluzie: pe 28 ian: OK pt mine (prefer); pe 26 ian: tot OK

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 16 Decembrie 2005 04:34 PM

ceva materiale promoţionale…

Eu as vrea sa vad un iPod video, un Mighty Mouse si un Quad cu ACD de 23 sau 30’... Primele 2 eu zic ca ar putea sa le aduca. Daca da, pe iPod sa fie si un film cu subtitrare, ca zicea cineva ca se vede brici si sunt tare curios! surprised

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 16 Decembrie 2005 04:48 PM
Tudor - 16 Decembrie 2005 04:34 PM

ceva materiale promoţionale…

Eu as vrea sa vad un iPod video, un Mighty Mouse si un Quad cu ACD de 23 sau 30’... Primele 2 eu zic ca ar putea sa le aduca. Daca da, pe iPod sa fie si un film cu subtitrare, ca zicea cineva ca se vede brici si sunt tare curios! surprised

Stai uşor… e vorba de Apple USA, nu de Apple Romania (care nici nu exista). Iar materiale promoţionale înseamnă broşurele, fluturaşi, poate ceva pixuri, brelocuri şi dacă suntem foarte foarte norocoşi, nişte tricouri dintr-alea negre… Cât despre tehnică de calcul, doar dacă vine vreun dealer cu aparatura… sau noi înşine, dar nu cred că are cineva un Quad…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ahaaa… Eu ma gandeam la MacGallery… ca ziceai ca ne urmaresc threadul. Nu se poate incerca si la ei? Ca doar suntem potentiali clienti pentru ei! Iar unii dintre noi am lasat gramezi de bani pe acolo si poate o sa mai lasam.

Cat despre tricouri: yeah!!! Ar fi cool!
Daca nu ne trimit ei, ne facem noi unele? Ca doar sunt destui designeri printre noi!  smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Thread-ul este urmarit de catre cei de la Apple USA, pentru ca in cererea mea a trebuit sa includ un URL la care se anunta evenimentul.
Ce as vrea eu sa vad ca si hardware: un iPod video legat la un TV. Mor de curiozitate sa vad “pe viu” cum iese imaginea de pe iPod. Aduce cineva? Parcă era o persoană pe forum care-şi luase iPod video…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

eu mi-am scris in testament sa ma ingroape cu PB-ul in brate in pozitie fetala intr-un cosciug in forma de mar muscat, asta dupa ce l-am auzit aseara pe CTP ca e la moda sa te ingropi cu laptopul si cu telefonul mobil. daca as avea si un tricou original de la Apple California as pune sa ma ingroape si cu ala oricat de tocit ar fi :D

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Bun, deci prima reacție pare a fi pt sîmbătă 28 ian, la aniversară. Anul treut au fost cam 30 persoane, era loc suficient, n-ar fi loc pentru 50 și peste, deci ar trebui ca, în jur de 20 ian 2006, să știu cam cîți vin și cine aduce niscai sucuri și ceva de ronțăit. Ceva șampanie + vin + bere nu strică, zic eu, la aniversară. Vin și eu cu ceva. De pus deopate vreo 30 ron pt femeia de servici, care va sta să adune resturile.
Deci sîmbătă 28 ian. orele 11.00 (am notat că mai devreme nu prea vine lumea, cu grosul venind pe la 12.00) Deci vreo 2-3 ore aici, apoi se va merge undeva prin zona la un restaurant, sunt zeci, vom vedea.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

foarte de acord grin

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 16 Decembrie 2005 05:40 PM

Thread-ul este urmarit de catre cei de la Apple USA, pentru ca in cererea mea a trebuit sa includ un URL la care se anunta evenimentul.
Ce as vrea eu sa vad ca si hardware: un iPod video legat la un TV. Mor de curiozitate sa vad “pe viu” cum iese imaginea de pe iPod. Aduce cineva? Parcă era o persoană pe forum care-şi luase iPod video…

Foarte frumos că se uită. Aici la fac e internet, a lent peste săptămînă, dar în weekend, cînd sînt puțini conectați, e relativ zglobiu. Pot aduce un Airport Express să facem o rețea wireless, dacă vor fi suficienți cu AP în scule.
În rest, poate ar trebui un soi de evidență cine cu ce vine, dar eu zic că orice laptop sau calculator transportabil e bine venit.
De data asta, cred că putem invita „oficial” niscai presă, nu e nimic de rușine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu poate vin cu iMac-ul G5…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

io vin cu micutul meu PB g4

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eu pot sa vin cu PB, iPod, cablaraie. Daca vrea Sergiu, aduc si HDD extern LaCie, ca i l-am laudat si poate vrea sa-l vada.

1 din 3
1

‹‹ Halo made by MS      x86 a castigat ››