2 din 3
2
Sondaj
Vii sîmbătă 28 ianuarie 2006 la un an de la prima întîlnire macuser.ro?
Da, singur 12
Da, însoțit 3
Nu, nu vin 4
Nu m-am decis, poate vin 6
Total voturi: 25
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
joi 26 ian 2006 sau sîmbătă 28 ian
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

vreau tricou!  cheese

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

se face un eveniment? adică ceva comunicări conferință, costum, cravată sau tot asa la un restaurent .... pe care l-aș propune eu de data asta dupa ce obtin acordul vostru si vb cu patronul .... ce planuiți de fapt că poate pun și eu umărul la ceva ....

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu e vorba de nimic pretentios, gen costum si cravata. Pur si simplu ne adunam, schimbam doua trei vorbe, ne cunoastem unii cu altii, si poate ne jucam cu ceva hardware pe care tot noi o sa-l aducem…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Pai repet poate găsim o altă locație - cea la care mă gandesc eu e a unui amic și are și net wireless gratuit în incinta restaurantului plus ceva separeuri - mă gandeam ca poate fi de folos și omu e superok ... pasionat de mașini etc - manle niciodată la el in restaurant - e o varianta - altfel aș mai găsi și altele.

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Net wireless??? Yummy!!!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
costas - 17 Decembrie 2005 05:01 AM

se face un eveniment? adică ceva comunicări conferință, costum, cravată sau tot asa la un restaurent .... pe care l-aș propune eu de data asta dupa ce obtin acordul vostru si vb cu patronul .... ce planuiți de fapt că poate pun și eu umărul la ceva ....

- comunicări - nu
- conferință - nu
- costum + cravată - hm, opțional, dar să știi că nu vine nici premierul, nici primarul general
- nu plănuim nimic, ne întîlnim, punem mac-uri pe mese, vorbim, cafele, pișcoturi….
- ei, un speech la un an va fi, se înscrie la vorbe cine vrea…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

28 Ianuarie sa traiasca !!!
Vin si io cu o vechitura - doua smile
Ar fi frumos daca am mai putea avea badge-uri. Eu pot sa aduc niste etichete cca 3x5 cm pe cre putem scrie numele cu markeru si sa le lipim in piept - ca la americani.

PS: da altero - vino si cu hdd-ul daca nu ti-e greu.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Subscriu la ideea cu badge-uri. E mai simplu si mai usor de identificat dupa aceea pe fiecare in poze.

Aduc orice, nu-i problema, doar ca sunt uituc! Asa ca am rugamintea sa mi se trimita mesaje cu o zi inainte: cine vrea filmul de pe Arte, HDDul si ce altceva s-o mai stabili pana atunci.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
costas - 17 Decembrie 2005 05:08 AM

Pai repet poate găsim o altă locație - cea la care mă gandesc eu e a unui amic și are și net wireless gratuit în incinta restaurantului plus ceva separeuri - mă gandeam ca poate fi de folos și omu e superok ... pasionat de mașini etc - manle niciodată la el in restaurant - e o varianta - altfel aș mai găsi și altele.

Păi dacă ai o locație ca lumea, relativ accesibilă, nu prea departe de centru și/sau de metro, preia problema. Atenție, dacă te angajezi că o preiei, o duci la capăt! Nu cumva să zici o zi-două înainte că s-a spart treaba… Unii vor veni de departe și trebuie să le fie clar unde ajung. După cum prezinți localul, pare OK, iar treba cu net wireless sună chiar bine.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
altero - 16 Decembrie 2005 04:48 PM

Eu as vrea sa vad un iPod video, un Mighty Mouse si un Quad cu ACD de 23 sau 30

Pai de ce nu zici asa nene? Il luam joi.
Nu-i bai, ramane pe data viitoare… unde voi veni, nici nu se pune problema.
Pot sa si eu un AE, alaturi de ce mai am: PB, IB, maus BT, MM, ipoade… plus 2 abtibilde orijinale Apple (mar alb)  grin

Daca nu va fi nici o persoana de sex feminin la intalnire, promit sa incerc sa fac tot ce se poate sa iau o utilizatoare Apple foarte draga mie wink care mai daunazi zice: “Mi-au furat flashu in autobuz, nu-mi dai mie Shuffle-ul??”  big surprise

Cat despre cravate: am apucat si eu sa citesc azi Catavencul de sapt asta si mi-am dat seama ca poate va fi obligatoriu in prezenta Excelentei sale…  tongue rolleye

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

Se mai face sau nu? Parerea mea este ca acest topic ar fi trebuit sa fie mai activ daca se doreste organizarea unui asemenea eveniment… Si mai cred ca trebuie pus mai la vedere ca se pierde printre celelalte…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Stefanel - 03 Ianuarie 2006 11:00 PM

Se mai face sau nu? Parerea mea este ca acest topic ar fi trebuit sa fie mai activ daca se doreste organizarea unui asemenea eveniment… Si mai cred ca trebuie pus mai la vedere ca se pierde printre celelalte…

Sigur că se face, e abia 4 ianuarie, pînă pe 28 ian. mai e. A fost o primă tranșă de reacții pozitive, acum a fost Crăciunul + Revelionul… Se va reveni cu anunțul, desigur.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Agatatorile si husele de la prima intilnire inca sint la mine, asa ca daca cineva se ofera sa (re)faca badge-urile (eu le-am facut data trecuta si au fost tiparite prin Baia Mare, oricum, ceva complicat), e binevenit.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Uraaa alxx !!!
Propun asa: o sa deschidem un topic cu intalnirea si badge-uri personalizate sa se tipareasca doar celor care dau reply acolo ca vin. Restu ... badge-uri albe si un marker smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu zic ca sa nu ne chinuim cu tiparirea, si sa folosim metoda “blanku’ si markeru’” pentru toata lumea. Venit, luat ecuson blank, scris nume, pus in piept.

Semnătură 

⌘-N

2 din 3
2

‹‹ Halo made by MS      x86 a castigat ››