upgrade RAM PB G4; ce imi recomandati?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

Care din memoriile de 1GB din link-ul asta mi le recomandati? evident, ma intereseaza cel mai bun raport calitate / pret. cele apple la 2,100 RON sunt neinteresante… Voi ce experienta aveti? Si de la ce magazine le procurati?

Multumesc mult!

P.S. ce inseamna NON-EEC? si CL2.5?!?!?!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cred ca e o greseala pe undeva ... un modul de 1gb sa fie 20mil???!??!?! gateste, spala, creste copii .... ce face memoria aia??  dar aia de 50mil, chiar daca-s 4gb, e bataie de joc

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

4 mil si un pic (cred ca picul asta poate urca la 1-2 milioane).
Asat e 1GB RAM

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Fac probe la 1 gb DDR si iti povestesc - costa 150 $ si iti dau si sursa - daca merge daca nu .... asta e

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

O singura problema e: memoria tre’ sa fie mai scurta cu 3-4 mm. Aici e smecheria, nu la specificatii.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

ce iBook ai?

Semnătură 

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

G4 1.5 cu ecran de 17.

Dom’ florin, cum adica sa fie mai mica cu 3-4 mm? n-au toate aceeasi dimensiune?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Tai din ea smile asta-i problema!?
Doar nu-ti inchipui ca s-au produs 500.000 de memorii special pentru iBook-uri cu 3-4 mm mai mici. Simbata imi vine memoria pentru G4 1.33 di semnatura si va spun cum e.

Semnătură 

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ba da! Memoriile de iBook sint mai scurte! Alea de laptop PC sint o tira mai lungi! Exact asta a fost problema mea cind mi-am pus memorie pe iBook. De aia sint restrictii severe la producatorii de memorie de portabile mac!