Salut,
Déjà se prefigureaza conturul lui 6.
Din ce am vazut prin stiri, foarte posibil 4,7 noua dimensiune, ultra retina display 389 ppi care ar face casa mai buna cu un ecran mai mare de 4, foarte posibil si o varianta cu un ecran mai mare, 0,22 inch grosime, processor A8 la 2,6, 3 senzori Noi apparent pt prediction meteo, presiune atmosferica, umiditate si temperatura.
La OS pare interesanta healt book care se transforma in asistent medical, zahar, oxygen in sange,etc trebuie sa fie cu ceva terti, nu cred ca iPhone ne va intepa
Camera tot 8 cu ceva senzori noi.
[ Modificat: 11 Septembrie 2014 11:14 AM de altero ]
iti trebuie un led ir nu senzor, se poate lega direct la casti, dar aplicatia care sa stie ce si cum e cu tv-urile exista? eu am avut una pt camera foto.
ce este batut in cuie ? “sau” -ul ?
nu inteleg, de unde stii ?
ar fi ok 4.7 ! numai sa mai umble putin la materiale, sa faca cumva astfel incat sa nu se mai beleasca pe la margini la prima atingere de alt obiect metalic (de ex pix sau cheile din buzunar… sau celalalt telefon)
M-au pierdut de client - nu am ce face cu o scândură de aia - nu încape în buzunar și e prea mare să îl folosești cu o singură mână. Speram să le vină mintea la cap și să scoată unul cu aceleași dimensiuni ce le-au avut până la 4S, nu să facă un iPad mini+telefon.
Mai țineți minte zvonurile cu iPhone Mini ? Ce bun ar fi un iPhone cât un Nokia vechi (și cu baterie similară). Unde vor să ajungă acuma ?
@psergiu
Am avut si eu un moment de “ratacire” cu un HTC One care avea 4.7 inchi si ghici ce : ma obisnuisem in timp si chiar era ochei… la revenirea pe aifon am tot suspinat dupa asta. te ve obisnui, vorbim peste ceva timp . Eu sunt pentru un ecran mai mare.
Daca iPad-ul Mini din dotare (pe care oricum il car dupa mine mai tot timpul) avea si functie de GSM cred ca as fi renuntat la telefon la modul serios. Impreuna cu casca bluetooth rezolva elegant problema telefoniei .
eu stiu pe cineva care s-a sucit pe windoz dupa ce a avut o caramida de la samsung. o sa mai tina multi ani 5s-ul, poate se razgandesc intre timp sau o sa continue cu amandoua dimensiuni