daca te referi la marginile telefonului…si cred ca este singura varianta…nu am spus decat ca sunt f mari.dar aici tine de optiuni…eu vreau un ecran edge to edge…tu preferi un ecran de 4 inch dar sa fie telefonul cat iPda-ul…sa ai spatiu sa te desfasori…cred ca esti singurul om de pe planeta care prefera marginile in locul display-ului.dar na,nu toti avem aceleasi gusturi.
acum,la ce te-ai referit cand ai spus ca eu sunt cel f sigur?
“and this is the real deal…” de unde stii ca asta e the real deal? Pt ca un chinez rupt in cur prezinta un tel in graba incat sa nu vezi nimic? uite-l aici in detaliu sa vezi ce prastie e https://www.youtube.com/watch?v=dLzhEOBl-gY
La partea cu ecranul eu ma gandeam ca daca cineva face un ecran mai mare scopul este sa ai mai mult spatiu, spre exemplu 5 coloane de iconite dar acum uitandu-ma la ipad care are tot 4 f posibil sa nu fie cum vreau eu. Dar ideea oricum e ca nu vreau mai mare de 4”, nu mi-ar mai incapea in buzunarul de la pantalonii de alergat pt inceput.
ok.asa cred eu ,ca este the real deal.o sa vb maine pe la 9 si ceva sa imi spui daca este sau nu asa.
7 min de video cu telefonul plus zeci de poze detaliate cu toate aplicatiile native deschise nu inseamna in graba.nu stiu ce ai vazut tu,poate te-ai uitat la altceva.
sa zicem ca este o copie,ideea este ca asta este designul final…nu se mai schimba nimic…si sper ca maine seara intri aici la fel de acid ca si pana acum.
asta cu dimensiunea ecranului este relativa. si mie imi place cel de 4 inch…dar nu ma deranja nici un ecran mai mare atata timp cat nu mareai ff mult amprenta telefonului.
de asta ma luam de marginile telefonului.
cand tu faci un telefon de 4,7 si are amprenta mai mare decat unul de 5,2…well….cred ca ai o problema grava cu omul chelios de pe fundalul alb.
iubesc produsele Apple…indiferent de situatie tot il voi cumpara cum am facut cu toate variantele pana acum.
dar asta nu inseamna ca sunt pe deplin multumit si ca nu pot avea pareri pro sau contra…
“and this is the real deal…” de unde stii ca asta e the real deal? Pt ca un chinez rupt in cur prezinta un tel in graba incat sa nu vezi nimic? uite-l aici in detaliu sa vezi ce prastie e https://www.youtube.com/watch?v=dLzhEOBl-gY
La partea cu ecranul eu ma gandeam ca daca cineva face un ecran mai mare scopul este sa ai mai mult spatiu, spre exemplu 5 coloane de iconite dar acum uitandu-ma la ipad care are tot 4 f posibil sa nu fie cum vreau eu. Dar ideea oricum e ca nu vreau mai mare de 4”, nu mi-ar mai incapea in buzunarul de la pantalonii de alergat pt inceput.
videoclipul pe care mi l-ai dat tu nu are nicio legatura cu ce am postat eu.aici prezinta o chinezarie nenorocita.
Unul din noi o sa rada pe burta maine seara, camera, mufa necentrata, faptul ca nu arata appstoreul sunt cateva lucruri care-l tradeaza. Nici marginile asa rotunjite nu cred ca o sa le aiba. Este aceeasi chinezarie si in videoul tau
Mai este o zi pana apare asa ca nu cred ca are rost sa va certati ... vedem maine cum va fii si ce va fii desi cred ca la fel ca si la Iphone 5 chinezii cred ca au o idee
Unul din noi o sa rada pe burta maine seara, camera, mufa necentrata, faptul ca nu arata appstoreul sunt cateva lucruri care-l tradeaza. Nici marginile asa rotunjite nu cred ca o sa le aiba. Este aceeasi chinezarie si in videoul tau
http://www.miaopai.com/u/paike_z0t1u6fi1m
ia vezi,ca sunt mai multe aici,si Appstor-ul.
asta este device-ul final…nu inteleg cum de continui sa nu crezi.tu nu doar ca nu crezi ca nu este produsul final,tu nu crezi nici in design…asta este design-ul final omule.
te astept maine aici…sper sa intri…sa nu fii unul din cei ce striga FAKE la fiecare Leak apoi nu mai auzi de ei. :D
Mai este o zi pana apare asa ca nu cred ca are rost sa va certati ... vedem maine cum va fii si ce va fii desi cred ca la fel ca si la Iphone 5 chinezii cred ca au o idee